Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szlávy Bulcsú

szlavy.jpgSzlávy Bulcsú (? - 1997) büntetett előéletű vállalkozó volt, aki az 1990-es években maffiahálózatot épített ki a Balaton körül, az alvilági berkekben a "Balaton császáraként" aposztrofálták. 1997-ben eltűnt, holtteste csak 7 év múlva került elő. A rendszerváltás utáni Magyarország egyik leghírhedtebb bűnözője.

Szlávy fényképészként dolgozott, majd a 80-as évek elején megnyitotta első éttermét Budapesten. A fővárosban és több más vidéki szórakozóhelyeken is voltak érdekeltségei. A vállalkozónak voltak homályos külföldi olajügyei is, de inkább azzal vált hírhedtté, hogy mindeközben olyan bűnbandát hozott létre, amely a Balaton-parti településeken a vállalkozókat fenyegetéssel és bántalmazással arra kényszerítette, hogy bevételük egy részét nekik adják át.

Saját bevallása szerint jó kapcsolatokat ápolt Tasnádi Péterrel, személyesen ismerte Prisztás Józsefet és Tocsik Mártát is. Némi politikai karrierre is szert tett: a 90-es évek elején alelnöke volt a Magyar Republikánus Pártnak. Nagyvonalú tervei között szerepelt például Magyarország vámszabad területté tétele.

1993-ban Spanyolországra távozott. Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 1994 szeptemberében adott ki körözést hat rendbeli zsarolás bűntettének kísérlete, bűnszövetkezet szervezése, súlyos testi sértés valamint tartozás fedezetének elvonásának alapos gyanúja miatt. A nemzetközi körözés alapján 1994. október 5-én fogták el és 1995 nyarán adták ki Magyarországnak. Jogi képviseletét Bárándy György vállalta el.

Az előzetes letartóztatásból történő kiszabadulása után, 1997-ben eltűnt. Mivel felvetődött, hogy esetleg gyilkosság áldozata lett, 1999 augusztusában eltűnése miatt a rendőrség körözést adott ki. Eltűnéséről semmit sem lehetett tudni, ezért a rendőrség csak 2002-ben indított államigazgatási eljárást. Rövidesen azonban olyan adatok kerültek a napvilágra, amik szerint Szlávyt biztosan meggyilkolták, ezért 2003. februárjában már emberölés miatt nyomoztak. Wappler László már ekkor gyanúsított volt az ügyben.

Kép 

Szlávy holtteste hét évvel eltűnése után került elő: a főváros XII. kerületében egy garázs szerelőaknájába rejtették és lebetonozták. A rendőrök 2004. január 23-án érték tetten Wappler Lászlót, amint éppen megpróbálta kiemelni a holttestet, hogy aztán a rendőrök elől más helyre rejtse el.

 

A Szlávy-per

Elsőfok

Kép 

A per 2006. májusában kezdődött el. Az ügyészség előre kitervelten elkövetett emberöléssel vádolja Wappler Lászlót, amit felbujtóként követett el. A vádhatóság szerint azért ölette meg Szlávyt, mert megerőszakolta barátnőjét. Másodrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett emberöléssel vádolják, mert a hatóságok szerint a sértett egykori testőreként ő csalta a bűncselekmény helyszínére Szlávyt. A harmadrendű vádlott pedig a vád szerint az elsőrendű alkalmazottjaként beszerezte a bűncselekményhez használt fegyvert és ő lőtte le közvetlen közelről a sértettet.

________________________________________________________________________

A Blikk.hu exkluzív részleteket közöl a dokumentumból 2006-ban.

W. László: Nem én adtam utasítást Szlávy lelövésére!
"Határozottan kijelentem, hogy a terhemre rótt bűncselekményeket nem követtem el. Nem, ismétlem, nem találkoztam 1997. július 31-én Szlávy Bulcsúval, nem utasítottam B. Lászlót Szlávy lelövésére. 1997. július 31-én megtaláltam Szlávy Bulcsú holttestét, és azt elrejtettem. Megítélésem szerint a vádirat több pontatlanságot tartalmaz....
A vádiratban az ügyészség azt állítja, hogy én meg akartam öletni Szlávyt. Ez egyzserűen nem igaz. Fel akartuk jelenteni, és ezt meg is tettük (H. Erika megerőszakolása miatt - a szerk.). Nekem nem volt semmilyen kapcsolatom Bulcsúval, nem volt üzleti nézeteltérésem, nem tartoztam neki, és ő sem tartozott nekem....
A vádirat hosszasan taglalja, hogy én fegyvert akartam szerezni. Ez nem igaz. Nem igaz, amit B. László állít, ugyanis én nem kértem arra, hogy szerezzen nekem önvédelmi fegyvert. Lehetséges, hogy beszélgetésekben elhangzott az, hogy nem ártana, ha lenne, de ezt nem én, hanem W. Tamás szorgalmazta. W. volt az, akinek mindig is volt fegyvere, nem is egy. Ezt onnan tudom, hogy valóban jártunk egy alkalommal a nyaralójában, ahol megmutatta a fegyvereit. Én nem értek a fegyverekhez, de azt hiszem, hogy ha valaki önvédelmi fegyvert akar szerezni, akkor nem Skorpió géppisztolyra gondol..."

"Telefonon közölték, Szlávyt kiterítették nálam"
"A vádirat hosszan részletezi az 1997. július 31. napján történteket. Ezzel kapcsolatosan a következőket tudom mondani. Amennyire vissza lehet emlékezni, és ezen a napon is, mint mindig, többnyire a budaörsi irodában voltam.... Este nyolc óra körül kaptam egy telefonhívást, hogy kiterítették a Szlávyt nálam. Nem tudtam mire vélni a dolgot, de megijedtem. Végigjártam a lehetséges helyeket, visszamentem a Bíbor utcába, voltam a Sodrás utcában, majd a Székács utcában megtaláltam Szlávy holttestét. Szabályosan pánikba estem, és mint ahogy azt a rendőrségen tett vallomásomban elmondtam, elrejtettem a holttestet...
Életszerűtlen a vádirat feltételezése, hogy a H. Erikát ért sérelem miatt ilyen módon vettem volna "elégtételt". Életszerűtlen, mert H. Erika Szlávy megölése előtt három nappal hivatalos útra terelte az őt ért attrocitás miatt a Szlávy elleni eljárást. Feljelentette Szlávyt erőszakos közösülés miatt, aki ellen meg is indult ebben az ügyben a nyomozás. Életszerűtlen, minden józan logikának ellentmondó az is, hogy ezt követően a saját irodámban vettem volna "elégtételt"...

"Boros Tamás és az oroszok nem voltak megelégedve Szlávyval"
"...vallomások nevesítik a Szlávyval szemben álló személyeket és csoportokat, az ellehetetlenítésére, a befolyásolásának korlátozására, megszüntetésére irányuló lépéseket, azok okait és kivitelezőit. Szlávy testőreinek vallomásában szinte kivétel nélkül megtalálható a Boros Tamás és az oroszok szóösszetétel. Szinte mindenki nyilatkozott arról, hogy az oroszok Boros Tamáson keresztül üzlettársai lettek Szlávynak, és nem voltak megelégedve a nekik jutó összegekkel. Hiába vallották a tanúk, hogy Szlávyt megalázták, megpofozták, a bevétel egy részének átadására kényszerítették, az ezzel kapcsolatos körülményeket a nyomozó hatóság figyelmen kívül hagyta, bár a nyomozást erre való hivatkozással rendelte el..."

"Szlávy konfliktusa Borossal lehet az emberölés kiváltó oka"
"Szlávy 1997 év elején kapcsolatba került Boros Tamással. Ellentétben a vádirat állításaival, mely szerint "Boros Tamás és a sértett között komoly konfliktus nem alakult ki sem üzleti, sem magánéleti okból adódóan", a nyomozati anyagokból egyértelműen kitűnik, hogy közöttük komoly üzleti megfontoláson alapuló konfliktus volt. Álláspontom szerint ez a konfliktus - amelyet a nyomozó hatóság nem vizsgált - is lehetett a Szlávy Bulcsú sérelmére elkövetett emberölés kiváltó oka. A nyomozati iratokból egyértelműen megállapítható, hogy Szlávy üzleti érdekeltségeit és embereit még ezen a napon, tehát július 31-én, a megölésének napján átvette Boros Tamás."
________________________________________________________________________

2007. januárjában megszületett az elsőfokú, nem jogerős ítélet: 15 év fegyházra ítétlék hétfőn Wappler Lászlót, aki a vádak szerint megrendelte Szlávy Bulcsú meggyilkolását. A másodrendű vádlott 6 év, a harmadrendű pedig 12 év fegyházat kapott. Az ítélet ellen fellebbeztek, így az nem jogerős.

Wappler ügyvédje perbeszédében hangsúlyozta: az elsőrendű vádlottnak nem volt indítéka Szlávy megölésére, barátnőjével nem volt mély érzelmi kapcsolatban. Az ügyvéd szerint védence egyszer megzsarolta ugyan Szlávyt, de megölése azoknak állhatott érdekében, akik később a balatoni érdekeltségeit megszerezték. Utolsó szó jogán a vádlottak tagadták bűnösségüket. Wappler László azt mondta, ő csak megtalálta a holttestet és elrejtette. A Népszabadságnak interjút adó [2] vádlott szerint Szlávy halála az Aranykéz utcai robbantásban megölt Boros Tamás nevéhez köthető.

Másodfok

2009. októberében a Heves Megyei Bíróság bizonyíték hiányában megszűntette az eljárást, mindhárom vádlottat felmentették. A bíróság álláspontja szerint a vádlottak bűnössége nem nyert bizonyítást. Az ügyész fellebbezett a döntés ellen, így az ítélet nem jogerős.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Muvox45

(Urudo04, 2018.12.29 21:06)

http://showmeanswer.com/index.php?qa=38534&qa_1=farmacia-online-donde-comprar-piridostigmina-forma-segura http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/joshila-buy-without-rx-us-prices-for-online-joshila http://lifestir.net/blogs/post/74728 http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/spironolactona-comprar-en-farmacia-online-fiable-comprar http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/comprar-ciavor-diario-barato-no-brasil http://flirtfinder4u.com/blogs/post/24612 http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-prilo-de-calidad-puerto http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-ikolis-tadalafil-10-mg-mas-barato-comprar http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tada-10-mg-sin-receta-fiable-usa http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/dali-40mg-comprar-sem-prescri-o-brasil http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-videnfil-100-mg-sem http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-bamirac-sildenafil-citrate-sin https://www.loosemusicent.com/blogs/1168/12653/discount-ikolis-10mg-buy-online-buying-ikolis-tablets-online http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-amoxicillin-clavulanate http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/acheter-vigain-en-ligne-moins-cher-avec-mastercard-prix-vigain

Anoqi35

(Cobal87, 2018.12.24 15:38)

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/niagra-sildenafil-citrate-sur-internet-bon-prix-commander-sans http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/order-selerup-100mg-without-prescription-real-generic-selerup http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dafilar-tadalafil-r-pido-comprar http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/cheap-viagra-100-mg-order-online-how-to-order-sildenafil-citrate http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-megafil-40mg-barato-us-comprar http://korsika.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-scanip-25mg-online-where-to-buy-sildenafil-citrate http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-viagra-130mg-gen-rico-melhor-pre-o-online-rep http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-celeste-20-mg-sin-receta-r http://answers.codelair.com/21518/seguro-comprar-dejavu-receita-medica-rep%C3%BAblica-federativa http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/buy-dali-online-where-to-buy-dali-with-tadalafil http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/order-theo-24-cr-400-mg-low-price-theo-24-cr-buying-online-no http://flutes.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-pasport-sin-receta-r-pido-espa-a http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-megafil-60-mg-megafil-generic-buy-online http://clan.hupshup.com/blogs/post/14522 http://javamex.ning.com/profiles/blogs/assurans-20mg-onde-comprar-sem-prescri-o-na-internet-brasil https://www.olliesmusic.com/blog/26794/hydrochlorothiazide-12-5mg-oР“в„–-en-acheter-bon-prix-acheter-esidrix-en-pharma/ http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/order-oneaid-20mg-cheap-oneaid-cheap-generic-uk http://answers.codelair.com/23359/farmacia-comprar-naproxeno-urgente-comprar-naprosyn-internet http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/atorvastatine-40-mg-pas-cher-en-ligne-sans-ordonnance-acheter http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-orgodenafil-sin-receta-env-o-gratis http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/tonafil-comprar-en-farmacia-online-uruguay-tonafil-130-mg-se http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-strattera-10mg-de-confianza-per http://vaal-online.co.za/blogs/post/28618 http://www.facecool.com/profiles/blogs/primidona-mysoline-250mg-onde-comprar-de-forma-segura-brasil http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/buspirone-order-cheap-where-to-buy-generic-buspirone-uk http://snopeczek.hekko.pl/229000/comprar-diario-tadalafil-entrega-rapida-internet-brasil-ciavor

Amopi60

(Higuq88, 2018.12.22 21:01)

http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=192155&qa_1=celtium-escitalopram-comprar-garantia-comprar-escitalopram http://javamex.ning.com/profiles/blogs/comprar-acido-mefenamico-250mg-melhor-pre-o-pela-internet-brasil http://bobford.ning.com/profiles/blogs/buy-bamirac-100mg-low-price-where-can-i-purchase-sildenafil http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/82/12401/commander-pilule-danocrine-danazol-achat-en-ligne-danazol-50 http://javamex.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ditropan-oxybutynin-5mg http://property.ning.com/profiles/blogs/zydalis-tadalafil-10-mg-livraison-gratuit-bon-prix-amazon http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/h-for-tadalafil-60-mg-como-posso-comprar-de-confianza-online http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/low-price-virecta-150mg-buy-online-where-can-i-buy-sildenafil http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-iqnyde-100mg-online-iqnyde-com-to-buy https://www.olliesmusic.com/blog/17301/donde-a-la-orden-amoxicillin-500mg-sin-receta-con-garantia-repГєblica-de-chi/ http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/duroval-100-mg-moins-cher-sur-internet-livraison-gratuit-duroval http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/t-fil-60mg-buy-online-can-i-order-tadalafil-in-verified-pharmacy http://divinguniverse.com/blogs/post/61172 http://brooklynne.net/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-viagra-sildenafil-citrate-de-confianza http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/tofranil-50mg-buy-without-prescription-can-i-order-imipramine-in http://wu-world.com/profiles/blogs/synalis-60mg-acheter-peut-t-on-acheter-du-synalis-sans-ordonnance http://answers.codelair.com/23316/ordenar-aripiprazol-receta-asociado-abilify-comprar-online http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-viagra-gen-rico-com-desconto-pela-net http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/comprar-paroxetina-40-mg-entrega-r-pida-panam-comprar-paxil-30mg http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/comprar-sialis-40mg-sin-receta-ahora-sialis-40-mg-precio-en http://jaktlumaczyc.pl/71017/oxcarbazepine-farmacia-descuento-venezuela-trileptal-hombres http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-seroquel-200mg-sin-receta

Jipex39

(Fejom04, 2018.12.15 16:47)

http://flutes.ning.com/profiles/blogs/juan-buy-online-where-can-i-buy-sildenafil-citrate-no
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/clomiphene-citrate-50-mg-bas-prix-sur-le-net-sans-ordonnance
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-aripez-donepezil-10mg-en-l-nea-bolivia
http://gennethub.com/blogs/1362/9753/onde-posso-comprar-avafil-25mg-generico
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-aciclovir-800-mg-gen-rico-menor-pre-o-internet-brasil
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/ofloxacino-200-mg-comprar-en-farmacia-online-recomendada-rep
http://football.ning.com/profiles/blogs/desloratadine-order-online-how-to-buy-desloratadine-france-online
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/azulsix-sildenafil-citrate-donde-comprar-fiable-usa-comprar
http://opencu.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-degra-sildenafil-citrate-r-pido-rep-blica-de
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/site-acheter-vimax-sildenafil-citrate-200mg-vente-libre-vimax-en
http://showmeanswer.com/index.php?qa=37098&qa_1=ciavor-como-comprar-gen%C3%A9rico-de-forma-segura-brasil
https://madbuddy.club/blogs/post/12875
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/order-pefomax-150-mg-on-sale-how-to-purchase-sildenafil-citrate
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-amitriptilina-endep-gen-rico-de-forma
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/sabu-au-rabais-securise-pilule-de-sildenafil-citrate-en-pharmacie
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/ticlopidina-ticlid-comprar-gen-rico-de-forma-segura-rep-blica
http://dmoney.ru/38333/comprar-generico-tadagra-20-mg-sin-receta-env%C3%ADo-urgente-per%C3%BA
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-edon-tadalafil-60-mg-sin-receta-de
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-sans-ordonnance-paiement-mastercard
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-ah-zul-sildenafil-citrate-gen-rico-mais
http://socialchangesa.com/blogs/post/29349
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-topiramato-topamax-gen-rico-entrega-24h-online
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-o-gen-rico-do-dali-tadalafil-sem-prescri-o
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/low-price-man-axcio-40mg-order-online-how-can-i-buy-tadalafil-in
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-ciavor-diario-gen-rico-envio-48h-pela-internet
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/refren-sildenafil-citrate-150mg-onde-comprar-gen-rico-e-quanto
http://property.ning.com/profiles/blogs/viasil-onde-comprar-gen-rico-mais-barato-via-internet-viasil-25
https://www.olliesmusic.com/blog/11034/commander-rabeprazole-20mg-en-ligne-oР“в„–-acheter-du-rabeprazole-pour-femme/

Zokof81

(Epoji77, 2018.12.13 19:15)

http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-neogra-de-confianza-neogra http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-de-cialis-tadalafil-entrega-em http://bioimagingcore.be/q2a/50733/farmacia-online-comprar-generico-vitria-vardenafil-receta http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/63/11951/achat-sildegra-25-mg-en-ligne-sildegra-en-ligne-au-rabais http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-avgra-sildenafil-citrate-100-mg-sildenafil-citrate http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-oximum-150-mg-where-to-buy-sildenafil-citrate http://foodtube.net/profiles/blogs/generique-remenafil-100-mg-commander-prix-vente-remenafil http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/comprar-ibuprofeno-motrin-gen-rico-frete-gr-tis-online-rep-blica http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/valedonis-sur-internet-acheter-livraison-rapide-acheter-valedonis http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/amlodipino-10-mg-comprar-sin-receta-entrega-r-pida-chile http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/fluticasone-0-05-mg-comprar-de-confianza http://quainv.com/blogs/post/50462#sthash.fgs4IfUk.ko4vcUzy.dpbs http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-verampil-verapamil-sin-receta-urgente-colombia http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-fenitoina-100-mg-por-internet-costa-rica http://www.1friend.com/blogs/2771/15470/astelin-azelastine-10-mg-ou-achat-azelastine-sans-ordonnance-a http://soruanaliz.com/index.php/18385/viagra-baisse-prix-livraison-discrete-viagra-ligne-danger http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-warfarina-de-forma-segura-chile-warfarina-2 http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tevax-10mg-gen-rico-rep-blica-federativa http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-ciavor-diario-tadalafil-gen-rico-pela-net-no-brasil http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=155043&qa_1=adapaleno-comprar-farmacia-linea-entrega-r%C3%A1pida-rep%C3%BAblica http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-agitafil-tadalafil-bas-prix-ou-je-peux http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/adcirca-20mg-comprar-pela-internet-no-brasil-preco-fo-tadalafil http://www.facecool.com/profiles/blogs/cefdinir-300mg-comprar-pela-internet-brasil http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-cordarone-amiodarone-100mg-urgente http://flutes.ning.com/profiles/blogs/uagra-100mg-livraison-discrete-bon-prix-o-acheter-du-sildenafil http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/lithium-carbonate-300mg-comprar-en-farmacia-online-con-un http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-indinavir-sulfate-400-mg-urgente

Yiwuq52

(Jeyut95, 2018.12.07 16:40)

http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/cialestine-tadalafil-donde-puedo-comprar-sin-receta-por-internet http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-progesterona-de-forma-segura-pela-net-rep http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/permethrin-onde-comprar-pela-internet http://wu-world.com/profiles/blogs/diclofenac-pharmacie-achat-achat-cataflam-en-pharmacie-en-france http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23718 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/doxiciclina-100mg-comprar-en-farmacia-en-linea-sin-gastos-de http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/buy-forzak-50-mg-online-forzak-120-mg-romania http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/order-ceclor-250-mg-on-sale-buy-ceclor-safely-ireland http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-desogen-ethinyl-estradiol-and-desogestr-2 http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/order-satisfil-150mg-safely-how-to-order-sildenafil-citrate-in http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/discount-androz-130-mg-buy-online-how-to-buy-sildenafil-citrate http://www.libertyxchange.com/blogs/post/81811 http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/achat-securise-almaximo-50-mg-achat-almaximo-pharmacie http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-generico-metronidazol-sin-receta-con-garantia

Icage91

(Uhebo28, 2018.12.03 20:56)

https://mingau-de-chocolate.tumblr.com
https://freedom-of-lo-ve.tumblr.com
https://laurhy-moon.tumblr.com
https://horngryinberlin.tumblr.com
https://skyyloveexo.tumblr.com
https://hijo-cama-menta-sien.tumblr.com
https://hyuuga-lisboa.tumblr.com
https://mysafeport.tumblr.com
https://intrxsiverium.tumblr.com
https://saharamist.tumblr.com
https://entorpecida1.tumblr.com
https://hayathoughts.tumblr.com
https://leobubblegum.tumblr.com
https://elazul-es-un-color-calido.tumblr.com
https://daydreamergirlworld.tumblr.com
https://2310-3110.tumblr.com

Проститутки Краснодара

(AnuelHef, 2018.10.14 19:16)

<a href=https://top.girls-nsk.ru>Шлюхи Новосибирска</a>
<a href=https://www.girls-nsk.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд индивидуалок в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/>Интимные знакомства Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-irkutska.ru>Проститутки Иркутск</a>
<a href=http://www.prostitutki-irkutska.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Иркутск</a>
<a href=http://prostitutki-perm.ru>Проститутки Пермь</a>
<a href=http://www.prostitutki-perm.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Перьми</a>
<a href=http://www.girls-kzn.mobi>Досуг Казань</a>
<a href=http://fei.girls-kzn.mobi/individuals/>Индивидуалки Казань</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/>Секс знакомства Казань</a>
<a href=https://fei.girls-kzn.mobi/individuals/1000-rubley/>проститутки Казани</a>
<a href=http://penza-dosug.ru>Шлюхи Пензы</a>
<a href=http://www.penza-dosug.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Пенза</a>
<a href=http://girls-ufa.ru>Проститутки Уфа</a>
<a href=http://www.girls-ufa.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Уфа</a>
<a href=http://girls-msk.ru>Шлюхи Москва</a>
<a href=http://www.girls-msk.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Москвы</a>
<a href=http://dosugspb24.ru>Шлюхи Питер</a>
<a href=http://www.dosugspb24.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Питер</a>
<a href=http://fei.girls-nsk.mobi>проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://fei.girls-nsk.mobi/individuals/1000-rubley/>проститутки Новосибирска</a>
<a href=https://ero.girls-nsk.me>проститутки Новосибирска</a>
<a href=https://www.girls-nsk.me/individuals/1000-rubley/>проститутки Новосибирска</a>

скачать fifa master 15

(garneugoot, 2018.03.25 06:33)

Афтар маладец,

---
Может тут ошибка? скачать фифа 15 на пк от механиков, fifa 15 скачать торрент 2017 или <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/>скачать fifa 15 16 17</a> скачать fifa 15 16 17

fifa 14 15 16 скачать торрент

(garneugoot, 2018.03.24 00:03)

По моему мнению Вы не правы. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, пообщаемся.

---
Очень советую Вам посетить сайт, на котором есть много информации на интересующую Вас тему. скачать fifa 15 прямой ссылкой, fifa 15 demo скачать торрент а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-patchi-fifa-15/34-mod-fifa-15-fifa-15-10-rus-eng.html>fifa 15 стадионы скачать</a> скачать fifa 15 moddingway mod

fifa 15 скачать торрент 2017

(garneugoot, 2018.03.23 13:04)

Поздравляю, эта мысль придется как раз кстати

---
посморим, заценим. скачать fifa 15 на виндовс, скачать fifa 15 на телефон бесплатно а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>скачать fifa 15 c таблеткой</a> скачать фифа 15 прямая ссылка на пк

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:05)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:04)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:04)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:03)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:03)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:02)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:02)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:01)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com

aliciapiresfinance@gmail.com

(alicia, 2018.03.15 08:00)

Projektfinanszírozás
Valódi fogyasztói szakember, a hitel-brókerek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb finanszírozást a helyzetedhez. Az ALICIA aide finanszírozási struktúra hosszú távú finanszírozási vagy beruházási projekteket kínál álmai megvalósításában annak érdekében, hogy a leggyorsabb fizetési feltételek szerint elérje céljait 2000 és 10000000 euró között. A sürgősségi eljárásokért kérjük, forduljon a szervezet irányításához az e-mail címén: aliciapiresfinance@gmail.com