Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Maffia Háború

1996

Prisztás József 1996.november 1-én egy üzleti megbeszélésről távozott barátjával. Gyilkosa "jó ideje ott szerencsétlenkedett már az utca elején", mondta néhány tanút idézve a rendőrség illetékese, kevéssel a bűntény után. Később ugyanő már azt állította: a gyilkosságnak nem volt szemtanúja. Majd pedig azt, hogy a tettes nejlonzacskót húzott a pisztolyt tartó kezére, s azon keresztül lőtt, hogy a hüvely ne maradjon a helyszínen, s a rendőrség ne azonosíthassa a gyilkos fegyvert. Elvileg Prisztás barátjától is tudhatták ezt a nyomozók, bár akkor még róla azt állították, hogy sokkot kapott a történtektől, és sokáig nem is lehetett kihallgatni. Valószínűbbnek tűnik tehát, hogy a gyilkosságnak mégiscsak volt szemtanúja, s az utóbb "ügyetlen kommunikációnak" minősített hablatyolással valójában őt (őket) akarták védeni a nyomozás irányítói. (Persze az sem zárható ki, hogy a rendszerváltást követő első nyílt színi kivégzés hatására maguktól is összevissza beszéltek a rendőrök.

 

prisztas.jpg

Teljes bizonyossággal ma is csak azt jelenthetjük ki, hogy amikor Prisztás az autójába ült, lövés dördült, a férfi kizuhant az autóból, a tettes pedig elkerekezett az alsó rakpart felé. Prisztás azonnal meghalt, gyilkosa és a kivégzés indítéka, esetleges megbízóinak kiléte máig ismeretlen.„Prisztásról tudni kell, hogy az olajos és egyéb alvilági körökben jócskán kivette a részét. Ugyanis ő már korábban is egy pénzember volt, aki nagy pénzeket fektetett különböző üzletekbe, de főleg az olajba”

 

 

kisbandi.jpgLakatos András, ismertebb nevén "Kisbandi", akit az idő tájt az alvilág bankárjaként emlegettek (egy évvel korábban néhány társával 150 milliós alaptőkével takarékszövetkezetet akart alapítani, de a hatóságok közbelépése miatt végül nem kapott működési engedélyt), 1996 nyarán olajra gyűjtött az éjszaka császáraitól, azoktól, akiknek volt befektetni való pénzük a drogüzletekből és prostitúcióból. Úgy hírlett, Kisbandi közel hárommilliárdot házalt össze.

 

 

Totka Pál, a II. kerületben élő halnagykereskedő viszont már legális jövedelme alapján is tehetős ember volt. Őt háza kerítésének tetejéről kilenc lövéssel életveszélyesen megsebesítik,1996 november 21-én három héttel a Prisztás gyilkosság után.

1996. november 26-án Budapesten a XI. kerületi Kőérberki úton több lövéssel megsebesítették Csapó Zoltán 56 éves vállalkozót, egy kamionparkoló tulajdonosát.

1996. november 29-én Budapesten az I. kerületi Attila út 13. számú ház előtt egy álarcos támadó rálőtt, majd miután nem találta el leütötte D. S. 52 éves budapesti vállalkozót. Az áldozatot kórházba szállították.

1996. december 18-án Budapesten az Üllői út 189. számú ház előtt az utcán lelőtték a "Cinóber" néven ismert D. Ferenc 42 éves vállalkozót.Őt Rákóczi téri prostituáltak futtatójaként ismerte a rendőrség.

És a gyilkosságoknak, gyilkossági kísérleteknek, robbantásoknak még messze nem volt vége; sőt, 1996 telén még épp csak elkezdődött az alvilág belháborúja. A java még hátravolt. A rendőrség azonban egy-két mellékszereplőnek számító gránáthajigálót leszámítva egyetlen gyanúsítottat sem tudott felmutatni.Pedig állítólag tudták, hogy mi van az egyes robbantások hátterében, s azt is, hogy kik és miért ölették meg Prisztást, Cinóbert és miért akartak végezni a többiekkel.Csak az a baj,hogy mindenki hallgat. A támadások túlélői éppúgy, mint az áldozatok hozzátartozói, barátai, üzlettársai. Még a tanúknak sem sok hasznát veszik a nyomozók. Amikor megtudják, és hála a sajtónak, igen hamar megtudják, hogy valami alvilági ügyben kell tanúskodniuk, olyan amnéziásak lesznek, hogy még a saját nevüket is elfelejtik.

1997

A merényletek 1997-ben folytatódtak: már január 1-jén páncéltörő rakétát lőttek a Szépvölgyi úti Secret Night Clubra. Október 9-én a klub közvetlen közelében egy kerékpárra szerelt távirányítós bombával merényletet kíséreltek meg Hoffman István ellen, akit Prisztás utódjának tartanak. Ez volt az első alkalom, amikor „kívülállók” is megsebesültek. Még az 1997-es év krónikájához tartozik Szlávy Bulcsú eltünése, Zubovics Gyula szentendrei vállalkozó terepjárójának felrobbantása, aki ugyan a merényletet túlélte, de később a kórházban fertőzés következtében meghalt. Augusztus elején Molnár Péter veszprémi vállalkozót, november elején Szegeden pedig Németh Zoltánt ölték meg gépkocsijaik felrobbantásával. Dóri Sándor kaszinótulajdonosra, ismeretlen tettesek rálöttek.

Boros Tamás vállalkozóra,szintén ismeretlen tettesek lőttek,árúlása miatt akartak vele végezni.Mivel 1997 tavaszán nagyrészt a tőle kapott információk alapján csapott le a rendőrség az Energol Rt. és a Conti Car Kft. vezetőire. Nyolcmilliárdos adócsalás gyanújával kezdődött az ügy, azonban a közel tíz évig tartó büntetőeljárás végére pár százmilliós összegre olvadt a vád. Minden idők legnagyobb olajügyének vádlottjai a végén akkora ítéleteket kaptak, mint amennyit előzetesben töltöttek. Volt, aki kevesebbet.

1997. december 18-án Gyöngyösön, a TA-MI élelmiszer áruház előtt alvilági leszámolásra emlékeztető módszerrel meggyilkolták Nagy András 46 éves gyöngyösi vállalkozót.

1998

fenyo_janos.gifGengszterfilmbe illő leszámolás tanúi lehettek február 11-én a fővárosi csúcsforgalomban a Margit körúton haladók. Fél hat körül a város talán legforgalmasabb pontján, a Margit utcában Fenyő János Mercedese mellett egy régi típusú Mitsubishi fékezett le, az autóból egy húsz év körüli férfi ugrott ki és egy Agram-2000 típusú hangtompítós géppisztolyból tüzelni kezdett a Vico Rt. elnök-vezérigazgatójára.Fenyőre 30 lövést adott le a vállalkozó azonnal meghalt.

Kép

A rendőrség a kezdetektől tényként kezelte, hogy minden robbantás és leszámolás hátterében "az olajat" kell keresni. Esetleg uzsorahiteleket. Vagy együtt a kettőt. Akkoriban tombolt az olajláz: aki tehette (volt hozzá elég pénze, bátorsága, eszköze és persze kapcsolata) "olajozott".A dízelolaj árának negyedéért, vagy még olcsóbban forgalmazott háztartási fűtőolajból (a hto gyakorlatilag pirosra festett gázolaj volt) különféle módszerekkel kivonták a festéket (közömbösítették, vagy lefizettek vámosokat, akik ezért szemet hunytak az elmaradt a hto-festés felett), és a "gázolajat" az üzemanyagot terhelő tetemes adók megfizetése nélkül eladták a feketepiacon.Találgatások tárgya volt,hogy  honnan tudott a rendőrség és a pénzügyőrség a szóban forgó olajszállítmányokról. Sem előtte, sem utána soha nem tudtak egyszerre ekkora mennyiségű olajat "blokkolni", pedig többször is megpróbálták. Azonban valahogy - soha nem derült ki, miként - mindig kiszivárgott az akció terve, s így elég ideje maradt az olajos alvilágnak a szerelvények eltüntetésére.

boros.gifAz áruló Boros Tamás az alvilág feketebárány  volt.Már fénykorában is nyílt titok volt, hogy olajügyekben ő a rendőrség első számú besúgója. Maga is "olajozott", tudta, miről beszél. Az őt ismerők szerint gátlás nélkül bemártott mindenkit, aki az útjába került.Ebben az időben Boros ellen már hat merényletet követtek sikertelenül.Végül 1998 július 2-án máig ismeretlen tettesek az Aranykéz utcában felrobbantották. A belvárosi merényletben rajta kívül három vétlen ember halt meg és több mint húszan megsebesültek.

Egyes rendőrségi körök szerint Boros Tamás felrobbantásával olyan koronatanújuk veszett oda, aki mindent tudott és minden összefüggést ismert. Akkor hogyan ölhettek meg egy ilyen fontos tanút?

Nos, Boros legalább akkora teher volt a rendőrség számára, mint amekkora hasznot hajtott. Személye és "besúgó volta" megosztotta a testületet. A szervezett bűnözés ellen létrehozott Központi Bűnüldözési Igazgatóság védte őt, és eljárások sorát indította az információi alapján. A BRFK és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ellenben ugyanolyan veszélyes bűnözőnek tartotta, mint azokat, akikre Boros terhelő vallomásokat tett, s ekként is bántak vele. E két főkapitányság akkori nyomozói úgy vélték, Boros Tamás saját érdekében, üzleti riválisainak negligálására használja föl a rendőrséget. Egyszer tetten is érték, kézigránátok eladása közben, de néhány órával később már szabad volt - felsőbb utasításra. A gránátos ügyről pedig szép lassan mindenki megfeledkezett. Az ilyen és ehhez hasonló esetek Borost az alvilágban "érinthetetlenné", ám épp ezért veszélyessé is tették. Halála után egy nyomozó találóan úgy fogalmazott: könnyebb lenne begyűjteni azokat, akik nem kívánták a halálát, mint számba venni az ellenségeit, akiknek megért (volna) pár milliót, hogy kiterítve lássák.

1999

dcher_-1.jpg1999. február 2-án Lelőtték Döcher "Csontkezű" György vállalkozót és "Bolgár Misi" gunynéven ismert testőrét a XV. kerületi Szent Korona u. 25. szám alatti Palota presszóban. Döcher ötéves börtönbüntetését töltötte, de hivatalosan tartózkodott a börtön falain kívül.

 

 

 

seres.jpg1999. április 12-én Géppisztolysorozat végez Tahitótfaluban Seres Zoltán vállalkozóval és a Bentleyjében ülő olasz üzletemberrel, N. Sforzával. Sokak szerint Seres jó kapcsolatban volt a Magyarországon működő orosz és ukrán szervezett bűnözői körökkel. A rendőrség hiába vizsgálta a gyilkos által használt motorkerékpárt és a bukósisakot, egyelőre Seres merénylője sem került kézre.

 

1999. április 19-én a szentendrei robbantásos merénylet áldozata, Csüllög Zsigmond. A férfi, aki a Conti Car autókereskedelmi vállalkozás egyik volt tulajdonosa túlélte a merénylete,de csak a szerencséjén múlt.

2000

2000. január 14-én Budapesten, a XXII. kerületi Gerinc utca és Pék utca sarkán lelőtték a terepjárójában ülő R. Ignác vállalkozót, aki a Portofinó Kft. révén 1999. november 24-ig a London Bróker Rt. tulajdonosa volt.

2000. április 8-án Budapesten a XVI. kerületi Kistelek utcában több lövést adtak le T. O. 34 éves vállalkozóra, akit négy találat ért, s életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

2003

ragys_-1.jpg2003 augusztus 28-án Óbudán, a Vihar és a Raktár utca sarkán található Aréna játékterem előtt,  hajnali egy óra körül egy ismeretlen férfi tíz lövést adott le az éjszakai életben "Ragyás Tóni"-ként ismert H. Antalra, Sz. Róbertet pedig életveszélyesen megsebesítette. A harmincegy éves Ragyást autójában ülve érte a halál, míg a huszonöt éves Sz. Róbert öt lövést kapott, de életben maradt.Ragyás Tóni több alvilági figuránál is dolgozott, mindenkinél végrehajtó, azaz verőlegény volt. Megfordult a megölt Prisztás József csapatában, vagy éppen a jelenleg vállalkozó Á. Attilánál is. Portás volt a High-Life diszkóban,egy játékterem kidobójaként kereste a napi betevőt. Ismert alakja volt az óbudai éjszakai életnek.

 

2004

szlavybul.jpgSzlávy holtteste hét évvel eltűnése után kerül elő: a főváros XII. kerületében egy garázs szerelőaknájába rejtették és lebetonozták. A rendőrök 2004. január 23-án érték tetten Wappler Lászlót, amint éppen megpróbálta kiemelni a holttestet, hogy aztán a rendőrök elől más helyre rejtse el.

A maffiaháború egyetlen megoldottnak hitt ügye, Szlávy Bulcsú meggyilkolása. A Balaton királyaként elhíresült (ismerői szerint droggal kereskedő, lányokat futtató, védelmi zsarolással is foglalkozó) Szlávy kikezdett a később a gyilkosok felbérlésével vádolt vállalkozó, Wappler László barátnőjével. Wappler megfenyegette Szlávyt: ha fájdalomdíj gyanánt nem fizet ötmillió forintot, feljelenti. A vád szerint 1997. június 31-én Wappler budaörsi irodájában találkoztak is, ahol Wappler utasítására Szlávyt fejbe lőtték, majd a holttestét egy Wappler érdekeltségébe tartozó garázs aknájába temették, majd lebetonozták.Wappler szerint azonban Szlávy nem ment el a találkozóra. Felhívta viszont Boros Tamás, és azt mondta: "letettük Szlávy hulláját a garázsod elé". Azonban csak hat és fél évvel később került elő Szlávy hullája. A nyomozók Wappler környezetében elhintették, hogy a garázs betonját hamarosan feltöretik, mert tudják, hogy ott nyugszik Szlávy Bulcsú. Wappler - azt mondja - elveszítette a fejét, és nekilátott kiásni a holttestet. Munka közben érték tetten.Wappler azonban tagadja, hogy ő lett volna a gyilkosok megbízója. Szerinte Boros ölette meg Szlávyt, amit - mint fogalmazott - mi sem bizonyít jobban, mint hogy már másnap rátette a kezét Szlávy balatoni érdekeltségeire. A rendőrség hivatalosan évekig eltűntként kereste Szlávyt, miközben a Balaton északi partján minden maffiózó tudta, hogy ki és miért ölette meg a Balaton királyát.A rendőrség szerint ez valójában egy minden alapot nélkülöző fikció, Wappler mesébe illő védekezése. Csakhogy Borossal összefüggésben számos, mesébe illő fikcióról derült ki már az elmúlt években, hogy nem mese, hanem maga a kőkemény valóság. A Heves Megyei Bíróság Wapplert felmentő nem jogerős ítélete, persze ezt nem állítja. Mindössze annyit tartalmaz, hogy a Wapplerrel szemben megfogalmazott vád sem tűnik bombabiztosnak.

A Maffia Háború már csendesedni látszott,de még nem ért teljesen véget.A bizonyíték,hogy 2010 március 17-én egy 52 éves szír állampolgárt lőttek agyon saját autójában reggel 07:00-kor a XVI. kerületi Rózsa utcában egy piros lámpánál, a támadó elmenekült.A vállalkozó pénzváltásból tartotta fent magát és feltehetőleg voltak alvilági kapcsolatai.

Kép

 

 

Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Re: Re: Németország

(Kitti, 2017.03.23 01:12)

Te büdös paraszt így nagy pofád van dögöljél meg te rasszista bánat a cigányokat mondod h azt várják , hogy. Lányuk betöltse a 16 évet te gyökér hamár itt tartunk cigányról te még mikor hallottál h a gyereküket halálra éheztetnék vagy h mikor megszűlik a csecsemőt kukába meg mikroba tennèk ezek vagytok ti büdös ganalyos büdös magyarok tisztelet a kivétel megnéznék el h élőben is így mernél pofázni te csatornái büdös ráklo h az Isten verjen meg a szavaidért soha nem lesztek olyanok mint a romák mikor meghaljátok h cigány meg magatok alá festok elmondom h a Gyuri nekem a bátyám szeretnénetek olyan ember lenni mint ő egy elismert ember te büdös gyökér

Re: Németország

(Erzsébet, 2013.01.25 22:00)

Kedves "Szekeres Mária", sajnos abban téved, hogy a gyermekkereskedőket mindenki utálja külföldön. Sajnos nemhogy prostituáltnak adják-veszik a kisfiúkat és kislányokat, de nagyban folyik a gyermekszerv kereskedelem is!!! Izrael élen jár ebben, de ott vannak az ukránok és sorolhatnám, ha tud angolul, akkor borzasztó dolgokat olvashat. Ezt a SZÁVA-féle cigány klánról eddig nem tudtam, csak azt, hogy az olajszőkítésben voltak benne és jóban vannak Dr. Pintér Sándor ragyás képűvel és a csodálatos Orbán Viktorral....állítólag Gergényi a másik nagy maffia főnök, Gyurcsánnyal együtt..egyébként pedig sajnálatos módon a zsidó-cigány fehérgalléros (bankárok, politikusok, papok, üzletemberek stb.) pszichopatáknak köszönhetően Magyarország halad az összeomlás felé. A magyar nép rendkívül buta...mindent meg lehet vele etetni. Izraelben (olvasom az angol izraeli újságokat néha) vannak olyan területek, ahol egy rabbi már 100 kiskorút a zsinagóga épületében megerőszakolt (homoszexuális, az a zsidók, arabok, magyarok stb. között nagyon megy, most már egyre több a biszexuális klubb, illetve homoszexuális klub..köszönjük idióta Demszky barom Gábor, Beszélős tetű....)...szóval ez meglepett engem, hogy a saját gyerekeiket adják el.....döbbenetes dolgok folynak, Ausztriában is....ezen a téren sincs rend és a hülye EU a határ nélküliséggel az ember-, fegyver-,kábítószer és bármilyen csempészet melegágya lett....az EU-ban a rohadékok miatt nincsenek határok, ha valaki elrabol egy gyermeket (lehet az tinédzser is) és jó pénzt kínálnak neki, beteszi egy kocsiba és mondjuk megáll vele Németországban...ahogy Farkas Helga sem meghalt, hanem múltkor láttam egy rendkívül azonos arcot...:((((( Nekem a gyomrom fordul fel az EU-tól, a határ nélküliségtől és úgy általában a férfiak hülyeségétől....iszonyat, hova züllesztik a világot...

London, New York, Sicily

(Laz, 2015.03.08 12:24)

Habar az uzletszeru erdekeltsegek nagyon hasonloak, Magyarorszagon vagy epp barhol mashol Kelet Europaban prostitucio, fegyverkereskedelem vagy eppen drog uzlet az alvilagi tevekenyseg nem pedig maffia. A maffia mint olyan is alvilagi csoport de csakis olasz eredetu (de ott is csak kizarolag Sziciliaban talalhato). Sziciliaban maig is jelen van vagy New York-ban a 20-as evek kezdetevel Salvatore Lucania-val az elen egeszen a 90-es elejeig megkozelitve es bezarolag John Gottival 'volt' megtalalhato. Csak informacio keppen szerettem volna megosztani ezt azzal aki nem tudta. Amolyan erdekesseg ezekrol a rossz fiukrol...
Egyebkent masreszrol, Magyarorszag es Kelet Europa csodas helyek es egy par rohadt alma nem szabad hogy kioltsa a hazaszeretetet senkiben. En mint egykoron ott szulott ezt soha el nem feledem....

Méghogy magyarok

(Anó, 2017.02.23 14:25)

A magyarok is csak katonák voltak a bábirányítók zsidók akik alatuk voltak mind seggtörlő katonák voltak akik jóllaktak majd robbantak!!!!

Csicska cigányok

(Rommel, 2017.01.27 12:47)

A 2000 évek vegen láttam amint minden nagymeno helynek magyar erdekeltsege,es nem buta ciganyoke volt.mindigis magyar volt a gore.a romak csak szerettek volna nagyok lenni de semmi nem volt az ovek.a romak csak mumajerkefni tudtak abbol a penzbol amit az ASSZONYAIK,LANYAIK OSSZEKURVALKODNAK BASZNAK.EBBOL VOLT ES. VAN PENZUK.MAR ALIG VARJAK HOGY 16 LEGYEN A JANYUKBOL AZT MEHESSEN RODAZNI.

Hzt

(Hujamuja, 2015.10.10 13:06)

Kivancsi lennek h a szemebe merned e mondani barmelyik tanyinak is hogy csicska buzi hehehe egyebkent a vizovicky csak egy báb volt laikus szemel latjatok a dolgokat mikozbe ti maffiaflash be eltek. Kerdezd meg barmelyik oreg csibeszt milyenek voltak a tanyik de ha van valami a labad kozott en be mutatlak neki szivesen de tudjuk elore h nincs semmi ott hahaha

Re: Hzt

(tanyi a köcsög, 2016.09.17 13:14)

tayit a sitten kúrják a fajtársaid !!! hahaha

almádi

(szlávy bulcsú, 2016.02.12 09:48)

Az balatonalmádis Lujó el van feledve?

SZERINTEM

(yakuza, 2015.10.05 12:09)

olyan hogy magyar maffia nincs ami itt van az vegyes van benne sok nemzeti ség de aki legtöbbet elért magyarországon és tényleg hasonló módon élt mint pl:Luky Luchiano akkor az talán a Vazovincki László azt leszámítva hogy nem is tisztelték sokan de amit el ért az nem volt semmi

nagyatád,baross u.

(nyári tímea, 2015.02.17 22:42)

Kérem segítsenek,nagy bajban vagyok!

Németország

(O. János, 2011.09.24 23:38)

Mindenki csak lop ,csal,hazudik.Ottis van az ország!
Köszönjétek ezeknek a sok szemétládáknak akik szerencsére egymás szépen kinyirják.
Magyarországnak annyi!Még aztis bánom hogy ott születtem.Szerencsére nem élek "otthon",már ha az a posványt még úgylehet nevezni...

Re: Németország

(HUNFANATIZMUS, 2014.10.30 14:49)

NE FIKAZD AZ ORSZAGOT MERT KI CSONTOZLAK

Re: Németország

(Reha zoltánné, 2014.11.30 10:40)

Kedves lapszerkesztő, az oldalak témájához nincs hozzászólni valom. de mivel maga aweboldalakat izlésesnek találom, felhívom figygyelmét, a kezdő oldalon nem jelennek meg a képek. Ez prdig abbol adódik, hogy nagy pixelésüek, vagy centi m.-ek. Ha ön kisebbre veszi (nem levágással). például az optimális méretre 800x700-600, akkor a gép elfogadja. Az E.oldalon igy műkodik

Re: Németország

(Reha Zoltánné, 2014.11.30 10:54)

Kedves Ó. János Szégyelje magát. Azért, mert a kormányvezetés méltatlanul nem megfelelően vezet, nem kell megtagadni az egész országot. Véleményem szerint, valoban jobb is, ha a jelenlegi hszájában marad, mert itthon csak bomlasztana

kirjulia@citromel.hu

(Reha zoltánné, 2014.11.30 10:42)

Kedves lapszerkesztő, az oldalak témájához nincs hozzászólni valom. de mivel maga aweboldalakat izlésesnek találom, felhívom figygyelmét, a kezdő oldalon nem jelennek meg a képek. Ez prdig abbol adódik, hogy nagy pixelésüek, vagy centi m.-ek. Ha ön kisebbre veszi (nem levágással). például az optimális méretre 800x700-600, akkor a gép elfogadja. Az E.oldalon igy műkodik

Magyar Maffia Háború

(Szekeres Mária, 2011.10.22 23:23)

Szerintem a maffia háborúnak még koránt sincs vége!!! Még majd most fog jönni csak igazán a háború!!! Hogy miért??? Azért mert a gyerekkereskedőket mindenki utálja,akármilyen bűnöző az a gyermekéért öl!!! Viszont van itt egy maffia család,a Száváék és rokonságaik akik a gyermekeik többségét eladták már születésükkor a kórházba!!! Volt olyan gyermek több is akit Száváék rokonai vettek meg!!! Ezeket a gyermekeket tönkretették egészségileg és felnőtt korukra egy részét kisemmizték,hogy hajléktalanok lettek,másik részét kitették és fútatják őket,a többit viszont belevitték a bűnözői világba és kihasználják őket,hogy helyettük kerüljenek börtönbe!!!! Közbe amelyiket tudják megölik úgy,hogy úgy nézzen ki az egész,hogy betegségben halt meg!!! Viszont ők betegítik le őket úgy,hogy kábítószert nyomnak-nyomatnak ételeikbe és italaikba,ettől komoly betegsége lesz az érintetteknek,kórházba kerülnek!!! Ott viszont az orvos le van fizetve,mivel már az ő emberük régóta,és így félre kezeli az érintetteket és szép lassan elhaláloznak majd!!! Erre szokták ők azt mondani,hogy lassú halállal!!! Ez azért jó nekik,ha az eladót gyermeküket megölik ezzel a módszerrel,mert ha kifog derülni a gyermekkereskedelem,akkor addigra sokkal kevesebb gyermek fog előkerülni,mivel a többi már halott lesz,és ez a céljuk!!! De hála a jó istennek,hogy nem minden bűnöző ilyen szemét a gyermekeivel és a gyermekekkel !!! Ők viszont ezt nem fogják elviselni ez 100% biztos!!! De a spicliket is utálja mindenki és ők ebben is az első helyen vannak sajnos,de már akadtak társaik is ebben,akik viszont nekik a baráti körükbe tartoznak!!! Viszont amit nagyjából leírtam,ezekből lesz még csak igazán maffia háború!!! Még az is megeshet,hogy ebből nem magyar maffia háború lesz,hanem ez inkább alvilági lesz!!! Ezt azért mondom,mert a gyermekkereskedőket még a külföldi állampolgárok is utálják,sőt!!!!

Re: Magyar Maffia Háború

(R.Murzsa, 2013.05.16 17:27)

Baratom te vigyaz mit es kit hozol szoban mert a netet minden nap ellenorzik es akar baj is lehet a felelotlenseged miatt,en eszt barat kent uzenem neked!

Re: Re: Magyar Maffia Háború

(malakas, 2013.05.30 18:06)

te retkes cigány miről beszélsz?
előbb tanulj már meg írni és olvasni. Érzem a retek szagod

Re: Re: Re: Magyar Maffia Háború

(KINKONG, 2014.10.30 14:46)

Te sem vagy jobb semmivel!!! tudod miert?mert a soraid olvasva nem kerdeses rasszista vagy .beteg a vilag?te nem?szerinted hany ember van aki szuletesekor szint valaszt maganak?en cigany vagyok es buszke vagyok ra de legjobban arra ami vagyok.ember mint te vagy mint a masik.a maffia maga a kormany es ez igy van minden orszagba barhol is legy.engem is felhaborit hogy vannak emberek akik masok nyomorabol huznak hasznot,de ez csak is a mi hibank,mert nem teszunk semmit mindenki tudja mit kene tenni ossze kene fognunk es azokat akik az orszagot tonkre tettek es teszik ezt folyamatosan nem kerulnek vegleg az igazssag szolgaltatas kezere,a gaz az ok szolgaltatnak igazsagot,na ettol vagyunk mi ilyen helyzetbe de te csak ciganyozzal tovabb mert valo szinu a cigok tettek mindent tonkre,nem?

Gyöngyös...

(Joni, 2014.07.01 00:00)

azóta nem is volt több ilyen eset?