Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Maffia Háború

1996

Prisztás József 1996.november 1-én egy üzleti megbeszélésről távozott barátjával. Gyilkosa "jó ideje ott szerencsétlenkedett már az utca elején", mondta néhány tanút idézve a rendőrség illetékese, kevéssel a bűntény után. Később ugyanő már azt állította: a gyilkosságnak nem volt szemtanúja. Majd pedig azt, hogy a tettes nejlonzacskót húzott a pisztolyt tartó kezére, s azon keresztül lőtt, hogy a hüvely ne maradjon a helyszínen, s a rendőrség ne azonosíthassa a gyilkos fegyvert. Elvileg Prisztás barátjától is tudhatták ezt a nyomozók, bár akkor még róla azt állították, hogy sokkot kapott a történtektől, és sokáig nem is lehetett kihallgatni. Valószínűbbnek tűnik tehát, hogy a gyilkosságnak mégiscsak volt szemtanúja, s az utóbb "ügyetlen kommunikációnak" minősített hablatyolással valójában őt (őket) akarták védeni a nyomozás irányítói. (Persze az sem zárható ki, hogy a rendszerváltást követő első nyílt színi kivégzés hatására maguktól is összevissza beszéltek a rendőrök.

 

prisztas.jpg

Teljes bizonyossággal ma is csak azt jelenthetjük ki, hogy amikor Prisztás az autójába ült, lövés dördült, a férfi kizuhant az autóból, a tettes pedig elkerekezett az alsó rakpart felé. Prisztás azonnal meghalt, gyilkosa és a kivégzés indítéka, esetleges megbízóinak kiléte máig ismeretlen.„Prisztásról tudni kell, hogy az olajos és egyéb alvilági körökben jócskán kivette a részét. Ugyanis ő már korábban is egy pénzember volt, aki nagy pénzeket fektetett különböző üzletekbe, de főleg az olajba”

 

 

kisbandi.jpgLakatos András, ismertebb nevén "Kisbandi", akit az idő tájt az alvilág bankárjaként emlegettek (egy évvel korábban néhány társával 150 milliós alaptőkével takarékszövetkezetet akart alapítani, de a hatóságok közbelépése miatt végül nem kapott működési engedélyt), 1996 nyarán olajra gyűjtött az éjszaka császáraitól, azoktól, akiknek volt befektetni való pénzük a drogüzletekből és prostitúcióból. Úgy hírlett, Kisbandi közel hárommilliárdot házalt össze.

 

 

Totka Pál, a II. kerületben élő halnagykereskedő viszont már legális jövedelme alapján is tehetős ember volt. Őt háza kerítésének tetejéről kilenc lövéssel életveszélyesen megsebesítik,1996 november 21-én három héttel a Prisztás gyilkosság után.

1996. november 26-án Budapesten a XI. kerületi Kőérberki úton több lövéssel megsebesítették Csapó Zoltán 56 éves vállalkozót, egy kamionparkoló tulajdonosát.

1996. november 29-én Budapesten az I. kerületi Attila út 13. számú ház előtt egy álarcos támadó rálőtt, majd miután nem találta el leütötte D. S. 52 éves budapesti vállalkozót. Az áldozatot kórházba szállították.

1996. december 18-án Budapesten az Üllői út 189. számú ház előtt az utcán lelőtték a "Cinóber" néven ismert D. Ferenc 42 éves vállalkozót.Őt Rákóczi téri prostituáltak futtatójaként ismerte a rendőrség.

És a gyilkosságoknak, gyilkossági kísérleteknek, robbantásoknak még messze nem volt vége; sőt, 1996 telén még épp csak elkezdődött az alvilág belháborúja. A java még hátravolt. A rendőrség azonban egy-két mellékszereplőnek számító gránáthajigálót leszámítva egyetlen gyanúsítottat sem tudott felmutatni.Pedig állítólag tudták, hogy mi van az egyes robbantások hátterében, s azt is, hogy kik és miért ölették meg Prisztást, Cinóbert és miért akartak végezni a többiekkel.Csak az a baj,hogy mindenki hallgat. A támadások túlélői éppúgy, mint az áldozatok hozzátartozói, barátai, üzlettársai. Még a tanúknak sem sok hasznát veszik a nyomozók. Amikor megtudják, és hála a sajtónak, igen hamar megtudják, hogy valami alvilági ügyben kell tanúskodniuk, olyan amnéziásak lesznek, hogy még a saját nevüket is elfelejtik.

1997

A merényletek 1997-ben folytatódtak: már január 1-jén páncéltörő rakétát lőttek a Szépvölgyi úti Secret Night Clubra. Október 9-én a klub közvetlen közelében egy kerékpárra szerelt távirányítós bombával merényletet kíséreltek meg Hoffman István ellen, akit Prisztás utódjának tartanak. Ez volt az első alkalom, amikor „kívülállók” is megsebesültek. Még az 1997-es év krónikájához tartozik Szlávy Bulcsú eltünése, Zubovics Gyula szentendrei vállalkozó terepjárójának felrobbantása, aki ugyan a merényletet túlélte, de később a kórházban fertőzés következtében meghalt. Augusztus elején Molnár Péter veszprémi vállalkozót, november elején Szegeden pedig Németh Zoltánt ölték meg gépkocsijaik felrobbantásával. Dóri Sándor kaszinótulajdonosra, ismeretlen tettesek rálöttek.

Boros Tamás vállalkozóra,szintén ismeretlen tettesek lőttek,árúlása miatt akartak vele végezni.Mivel 1997 tavaszán nagyrészt a tőle kapott információk alapján csapott le a rendőrség az Energol Rt. és a Conti Car Kft. vezetőire. Nyolcmilliárdos adócsalás gyanújával kezdődött az ügy, azonban a közel tíz évig tartó büntetőeljárás végére pár százmilliós összegre olvadt a vád. Minden idők legnagyobb olajügyének vádlottjai a végén akkora ítéleteket kaptak, mint amennyit előzetesben töltöttek. Volt, aki kevesebbet.

1997. december 18-án Gyöngyösön, a TA-MI élelmiszer áruház előtt alvilági leszámolásra emlékeztető módszerrel meggyilkolták Nagy András 46 éves gyöngyösi vállalkozót.

1998

fenyo_janos.gifGengszterfilmbe illő leszámolás tanúi lehettek február 11-én a fővárosi csúcsforgalomban a Margit körúton haladók. Fél hat körül a város talán legforgalmasabb pontján, a Margit utcában Fenyő János Mercedese mellett egy régi típusú Mitsubishi fékezett le, az autóból egy húsz év körüli férfi ugrott ki és egy Agram-2000 típusú hangtompítós géppisztolyból tüzelni kezdett a Vico Rt. elnök-vezérigazgatójára.Fenyőre 30 lövést adott le a vállalkozó azonnal meghalt.

Kép

A rendőrség a kezdetektől tényként kezelte, hogy minden robbantás és leszámolás hátterében "az olajat" kell keresni. Esetleg uzsorahiteleket. Vagy együtt a kettőt. Akkoriban tombolt az olajláz: aki tehette (volt hozzá elég pénze, bátorsága, eszköze és persze kapcsolata) "olajozott".A dízelolaj árának negyedéért, vagy még olcsóbban forgalmazott háztartási fűtőolajból (a hto gyakorlatilag pirosra festett gázolaj volt) különféle módszerekkel kivonták a festéket (közömbösítették, vagy lefizettek vámosokat, akik ezért szemet hunytak az elmaradt a hto-festés felett), és a "gázolajat" az üzemanyagot terhelő tetemes adók megfizetése nélkül eladták a feketepiacon.Találgatások tárgya volt,hogy  honnan tudott a rendőrség és a pénzügyőrség a szóban forgó olajszállítmányokról. Sem előtte, sem utána soha nem tudtak egyszerre ekkora mennyiségű olajat "blokkolni", pedig többször is megpróbálták. Azonban valahogy - soha nem derült ki, miként - mindig kiszivárgott az akció terve, s így elég ideje maradt az olajos alvilágnak a szerelvények eltüntetésére.

boros.gifAz áruló Boros Tamás az alvilág feketebárány  volt.Már fénykorában is nyílt titok volt, hogy olajügyekben ő a rendőrség első számú besúgója. Maga is "olajozott", tudta, miről beszél. Az őt ismerők szerint gátlás nélkül bemártott mindenkit, aki az útjába került.Ebben az időben Boros ellen már hat merényletet követtek sikertelenül.Végül 1998 július 2-án máig ismeretlen tettesek az Aranykéz utcában felrobbantották. A belvárosi merényletben rajta kívül három vétlen ember halt meg és több mint húszan megsebesültek.

Egyes rendőrségi körök szerint Boros Tamás felrobbantásával olyan koronatanújuk veszett oda, aki mindent tudott és minden összefüggést ismert. Akkor hogyan ölhettek meg egy ilyen fontos tanút?

Nos, Boros legalább akkora teher volt a rendőrség számára, mint amekkora hasznot hajtott. Személye és "besúgó volta" megosztotta a testületet. A szervezett bűnözés ellen létrehozott Központi Bűnüldözési Igazgatóság védte őt, és eljárások sorát indította az információi alapján. A BRFK és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ellenben ugyanolyan veszélyes bűnözőnek tartotta, mint azokat, akikre Boros terhelő vallomásokat tett, s ekként is bántak vele. E két főkapitányság akkori nyomozói úgy vélték, Boros Tamás saját érdekében, üzleti riválisainak negligálására használja föl a rendőrséget. Egyszer tetten is érték, kézigránátok eladása közben, de néhány órával később már szabad volt - felsőbb utasításra. A gránátos ügyről pedig szép lassan mindenki megfeledkezett. Az ilyen és ehhez hasonló esetek Borost az alvilágban "érinthetetlenné", ám épp ezért veszélyessé is tették. Halála után egy nyomozó találóan úgy fogalmazott: könnyebb lenne begyűjteni azokat, akik nem kívánták a halálát, mint számba venni az ellenségeit, akiknek megért (volna) pár milliót, hogy kiterítve lássák.

1999

dcher_-1.jpg1999. február 2-án Lelőtték Döcher "Csontkezű" György vállalkozót és "Bolgár Misi" gunynéven ismert testőrét a XV. kerületi Szent Korona u. 25. szám alatti Palota presszóban. Döcher ötéves börtönbüntetését töltötte, de hivatalosan tartózkodott a börtön falain kívül.

 

 

 

seres.jpg1999. április 12-én Géppisztolysorozat végez Tahitótfaluban Seres Zoltán vállalkozóval és a Bentleyjében ülő olasz üzletemberrel, N. Sforzával. Sokak szerint Seres jó kapcsolatban volt a Magyarországon működő orosz és ukrán szervezett bűnözői körökkel. A rendőrség hiába vizsgálta a gyilkos által használt motorkerékpárt és a bukósisakot, egyelőre Seres merénylője sem került kézre.

 

1999. április 19-én a szentendrei robbantásos merénylet áldozata, Csüllög Zsigmond. A férfi, aki a Conti Car autókereskedelmi vállalkozás egyik volt tulajdonosa túlélte a merénylete,de csak a szerencséjén múlt.

2000

2000. január 14-én Budapesten, a XXII. kerületi Gerinc utca és Pék utca sarkán lelőtték a terepjárójában ülő R. Ignác vállalkozót, aki a Portofinó Kft. révén 1999. november 24-ig a London Bróker Rt. tulajdonosa volt.

2000. április 8-án Budapesten a XVI. kerületi Kistelek utcában több lövést adtak le T. O. 34 éves vállalkozóra, akit négy találat ért, s életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

2003

ragys_-1.jpg2003 augusztus 28-án Óbudán, a Vihar és a Raktár utca sarkán található Aréna játékterem előtt,  hajnali egy óra körül egy ismeretlen férfi tíz lövést adott le az éjszakai életben "Ragyás Tóni"-ként ismert H. Antalra, Sz. Róbertet pedig életveszélyesen megsebesítette. A harmincegy éves Ragyást autójában ülve érte a halál, míg a huszonöt éves Sz. Róbert öt lövést kapott, de életben maradt.Ragyás Tóni több alvilági figuránál is dolgozott, mindenkinél végrehajtó, azaz verőlegény volt. Megfordult a megölt Prisztás József csapatában, vagy éppen a jelenleg vállalkozó Á. Attilánál is. Portás volt a High-Life diszkóban,egy játékterem kidobójaként kereste a napi betevőt. Ismert alakja volt az óbudai éjszakai életnek.

 

2004

szlavybul.jpgSzlávy holtteste hét évvel eltűnése után kerül elő: a főváros XII. kerületében egy garázs szerelőaknájába rejtették és lebetonozták. A rendőrök 2004. január 23-án érték tetten Wappler Lászlót, amint éppen megpróbálta kiemelni a holttestet, hogy aztán a rendőrök elől más helyre rejtse el.

A maffiaháború egyetlen megoldottnak hitt ügye, Szlávy Bulcsú meggyilkolása. A Balaton királyaként elhíresült (ismerői szerint droggal kereskedő, lányokat futtató, védelmi zsarolással is foglalkozó) Szlávy kikezdett a később a gyilkosok felbérlésével vádolt vállalkozó, Wappler László barátnőjével. Wappler megfenyegette Szlávyt: ha fájdalomdíj gyanánt nem fizet ötmillió forintot, feljelenti. A vád szerint 1997. június 31-én Wappler budaörsi irodájában találkoztak is, ahol Wappler utasítására Szlávyt fejbe lőtték, majd a holttestét egy Wappler érdekeltségébe tartozó garázs aknájába temették, majd lebetonozták.Wappler szerint azonban Szlávy nem ment el a találkozóra. Felhívta viszont Boros Tamás, és azt mondta: "letettük Szlávy hulláját a garázsod elé". Azonban csak hat és fél évvel később került elő Szlávy hullája. A nyomozók Wappler környezetében elhintették, hogy a garázs betonját hamarosan feltöretik, mert tudják, hogy ott nyugszik Szlávy Bulcsú. Wappler - azt mondja - elveszítette a fejét, és nekilátott kiásni a holttestet. Munka közben érték tetten.Wappler azonban tagadja, hogy ő lett volna a gyilkosok megbízója. Szerinte Boros ölette meg Szlávyt, amit - mint fogalmazott - mi sem bizonyít jobban, mint hogy már másnap rátette a kezét Szlávy balatoni érdekeltségeire. A rendőrség hivatalosan évekig eltűntként kereste Szlávyt, miközben a Balaton északi partján minden maffiózó tudta, hogy ki és miért ölette meg a Balaton királyát.A rendőrség szerint ez valójában egy minden alapot nélkülöző fikció, Wappler mesébe illő védekezése. Csakhogy Borossal összefüggésben számos, mesébe illő fikcióról derült ki már az elmúlt években, hogy nem mese, hanem maga a kőkemény valóság. A Heves Megyei Bíróság Wapplert felmentő nem jogerős ítélete, persze ezt nem állítja. Mindössze annyit tartalmaz, hogy a Wapplerrel szemben megfogalmazott vád sem tűnik bombabiztosnak.

A Maffia Háború már csendesedni látszott,de még nem ért teljesen véget.A bizonyíték,hogy 2010 március 17-én egy 52 éves szír állampolgárt lőttek agyon saját autójában reggel 07:00-kor a XVI. kerületi Rózsa utcában egy piros lámpánál, a támadó elmenekült.A vállalkozó pénzváltásból tartotta fent magát és feltehetőleg voltak alvilági kapcsolatai.

Kép

 

 

Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Wenib32

(Afeja50, 2018.11.29 11:41)

https://fallen-lord-cypher.tumblr.com https://loucolobolupin.tumblr.com https://sf778.tumblr.com https://se-como-salirme-de-las-cuerdas.tumblr.com https://francais-formidable.tumblr.com https://ana-pensadora.tumblr.com https://infinito-particular22.tumblr.com https://mar-27.tumblr.com https://01-maddy-12.tumblr.com https://mamalyl.tumblr.com https://horngryinberlin.tumblr.com

csak a romák

(roma, 2015.03.14 20:41)

magyar maffia? hahahaha
soha nem létezett...
ennyi mesét!
porban játszó kis pöcsű gádzsók vagytok!
szart sem értek a romákhoz képest!

Re: csak a romák

(chopper , 2015.03.28 09:53)

A romák csak piti bűnözők. Lásd: Tanyi Gyuri, minden cigány rá hivatkozik, közben ő is csak egy csicska volt az éjszakában.

Re: Re: csak a romák

(Lakatos Jozsef, 2016.07.07 22:14)

ki volt csicska??? A Gyuri bá. szerettél volna te olyan lenni mint ő. Szemébe meg becsicskulnál

Re: csak a romák

(Bp, 2015.10.10 13:08)

Hulye irogato csicska csak itt mersz igy beszelni tanyirol hahaha

Re: Re: csak a romák

(büdös cigók, 2016.09.17 13:12)

tanyi egy köcsög putris cigó, akárcsak te!!!!

Re: csak a romák

(NotenHong, 2016.02.28 00:29)

Az összes magát romának tartó cigány a magyarok faszával van elfoglalva? Mert ahogy elnézem csak arról beszélnek. Mondjuk ahogy a nőik kinéznek 30évesen bajszosan 120kilósan nem csodálkozom hogy a nemi identitásuk megváltozik és a magyar faszra kíváncsiak. Mutatnék én nektek olyan faszt beszarnátok. Aztán hogy ki miről mikor mer beszélni, nem tudom kik rettegtek mikor indultak ellenetek. Sírtatok bujkáltatok pofátokat nem lehetett látni kussban voltatok...csoportban van nagy szátok mi? Amúgy meg ..... TEEEEE

Re: csak a romák

(sangiorgi, 2016.07.12 17:17)

Szerintem te kurvára nem vagy tisztában a maffia fogalmával. A maffia olyan szervezet, ami összefonódik az államhatalommal és az alvilággal. Vagyis politikai csoportokat szolgál ki. A piti bolti tolvaj cigányok nem maffiát működtetnek csak szimpla bandákba szerveződnek, az egy dolog, hogy túlozva maffiának nevezik. Aki kurvákat futatt az nem maffiózó, csak szimpla strici. El vagy tájolva. Ez a maffia akik miliiárdokat kerestek az olajjal a szeszhamisítással, erre cigányok hol voltak képesek, ők max csak behajtók és verőlegényeknek volt jó, semmi többnek.

Re: csak a romák

(Rommel, 2017.01.27 15:25)

Hogyne létezne,a tefajtád is (roma) nekünk vagytok a csicskáink.mindig is a magyarok voltak és vannak a toppon.ti retkek abbol éltek hogy a FELESÉGEITEK MEG A LÁNYAITOK UNOKÁITOK, SZOPNAK BASZNAK KURVÁLKODNAK A PÉZÉRT.AMIN TI MÜMÁJERKODTOK.A BÖRTÖNÖKBE IS MAGYAR URALOM.

Re: Re: csak a romák

(Kitti , 2017.03.23 01:25)

Te büdös gyökér még magyar az uralom a börtönbe ne Vettesd már ki magad tiszta szégyen vagy magyarok basznak szopnak 12 ~13 évesen te hajléktalan paraszt

Re:

(Kitti, 2017.03.23 01:21)

Pontosan megnézném a büdös raklot ha egy cigány csak a hangját emelné fel így nagy pofája van szegény hulladék

Re: csak a romák

(Cigany irto gepezet, 2018.07.05 16:28)

Megdoglotok cigany kutyak!!!

Hidd el, nem mindenki csak a billentyu mogul pofazik!

Leboxolom a cigany pofad neked is, meg a tobbi patkany cigo szarnak is!!

Az ilyennek, mint En, csak tobben egyszerre mernetek nekimenni! Gyava cigo geci.
Vissza se mernel szemezni, ha beleallnek a rusnya pofadba! Csak a tobbi korcs fereggel sokan egy ellen nagy a pofatok.

Cigany allat!

Eljon ratok a vadaszideny kutya!

Bocsi, a kutyak tobbet ernek! Elnezest a kutyaktol!


XEvil will crash worldwide internet

(Mashaelics, 2017.12.12 22:05)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Spenszer

(Szabó , 2017.04.20 22:35)

Uristeen ti mibe vagytok

Németország

(O. János, 2011.09.24 23:31)

Sok szemét vérszivó parazita mind megkapta!!!Igy járj elöbb utóbb mind!Rohadt alja népség.Legyenek még a leszármazottjai is elátkozva!

Re: Németország

(re nemetorszag, 2011.11.01 23:44)

Naci lettel kis buzi?

Re: Re: Németország

(egy mindennapi dolgozó, 2011.11.20 17:20)

Nekem szólsz be te kis köc..g!?Végezd el elöször estin legalább a 6 általánost vagy járd ki végig a kisegitöiskolát!Megbánntottalak,igeen?Jaaaaj ddde bbánom! Miböl élsz te kis parazita hogy igy bánt amit irtam?Hogy nem munkából az biztos!Lehúzásból,kocsilopásból,orrgazdaságból vagy tippadásból?Oda jutsz teis ahova többi...Hogy rohadnál meg.Nekem neszólj be te kis senkiházi csíra,mert becsületes munkából élek és azt jobban mint bármelyik kis pitiáner maffiózó szemétláda.Nyugodtan alszok és nyugodtan kelek.Persze nem havi 80ból otthon.../Köszönhetö többekközött az ezen az oldalon megtalálható parazitáknak/.De te ezt ugysem érted...
Amit irtam,kiállok mellette.Magyarországot tönkretették ezek a szemét vérszivók.Mindenkinek aki dolgozik,elkellene menni Magyarországról,akkor kiváncsi lennék kinek a vérét szivná a sok maffiózó?!

Re: Re: Re: Németország

(karcs1, 2012.04.12 13:34)

Ugyan mar.. Epp olyan "maffiozok" a politikusok is, mint Ok, csak ok a nep segitsegevel lopnak szet mindent. Es amugy Jotekonykodnak, elarulom, raadasul a csalad naluk is szent dolog, ugyanugy, mint barmelyik mas atlagembernel.
Ne kerdezd, hogy honnan tudom, tudom, es kesz :]

Re: Re: Re: Re: Németország

(Fred, 2013.04.09 16:47)

Teljesen igazad van azt elfelejted hogy a maffia
menyire kontrolája a bűnözést mert ha észreveted ahol meg fordulnak csak aaz ő kéz nyomukat látod..(((elnezest a helyesírási hibákért nem vagyok magyar illetve nem szeretnem bonyolíta)

Re: Re: Re: Re: Németország

(krtz, 2013.05.30 18:08)

agyadra ment a sok maffiás film ezzel a család szent dolog dumával. kibaszott gyenge :D