Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leonyid Pavlovics Stecura

Leonyid Pavlovics Stecura 1959. május 12-én született Kijevben. 1994-ben megkapta az izraeli állampolgárságot, és nevét Leonid Goldsteinre változtatta. Más források szerint az izraeli papírok hamisak voltak.Ugyanebben az évben üzletemberként tűnt fel hazánkban: közös ügyleteket bonyolított le az 1998. július 2-án, az Aranykéz utcában felrobbantott Boros Tamással és az 1999 áprilisában Tahitótfaluban géppisztolysorozattal kivégzett Seres Zoltánnal. Ugyancsak többször látták őt együtt Pálocska János vállalkozóval, aki szoros kapcsolatban állt Sándor Istvánnal, a „Papa” néven is emlegetett KBI-s főnyomozóval.2001 októberében kommandósok fogták el Záhonyban. Azóta őrizetben tartják, jelenleg jogerősen kiszabott szabadságvesztését tölti.

A kezdetek

Az egész ügy, egy életellenes bűncselekmény kapcsán indult. 1997-ben az erdész az erdészházban vérbe fagyva talál egy férfit. Sok szúrásból vérzik, de él. Eszméletén van és már a mentőben is nyilatkozik a történtekről. A rendőrség megkezdi a helyszín biztosítását, és a helyszínlelést. Ekkor azonban megjelent egy ukrán állampolgár lapáttal a kezében. A rendőröket látva pánikszerűen menekülni kezdett. Mint később kiderült, a halottnak vélt sértett elásása céljából érkezett. A rendőrség megkezdte a helyszínen a tanúkutatást. Ez gyors sikerrel járt, sikerült tanúkat találni, akik hasznos információkkal szolgáltak egy autóról, és rendszámtöredéket is meg tudtak adni.A nyomozás során az első perctől kezdve nyilvánvaló volt hogy bonyolult, és sok szálon futó ügyről van szó. Stecura Magyarországon tevékenykedő, orosz ukrán bandában vezető, az általuk kiszemelt vendéglátósoktól védelmi pénzt szedtek. A feladatokat rendszerben, utasításokkal végezteti, Strukturált szervezetet építenek ki.

A vád

Emberölés bűntettének kísérlete, mint felbujtó, valamint kettő rendbeli bűnszervezet tagjaként folytatólagosan elkövetett zsarolás bűntette

Az emberölési ügy

A vádhatóság szerint az ukrán sértett megjelent egy szórakozó helyen. Mivel ellenérdekű bűnözői körhöz tartozott, ezért Stecura utasítást adott hogy öljék meg. Megfogták, autóba kényszeríttették, elvitték, brutálisan bántalmazták majd telefonos utasításra elvitték a helyszínre.

A védelmi pénzek

A vád szerint Stecura orosz ukrán bandája az általuk kiszemelt vendéglátósoktól védelmi pénzt szedett. A bizonyítás nehéz volt mert a sértettek zöme nem merte felvállalni hogy rá nézve terhelő vallomást tegyen.

Sok olyan valós cég neve felmerült, melyek sértettek lehettek az ügyben. Ezek a cégek nem vállalták fel hogy sértettek lennének, de alátámasztható volt hogy abban a vendéglátó-ipari vállalkozási körben az ő általa irányított személyek ezekkel a cégekkel kapcsolatban álltak. Az ügyészség ebből a kapcsolati hálóból bűnszervezetre következtetett. Védelmi pénzt szedtek tőlük. Számos ilyen cégnél lehetet találni, különböző gyanús szerződések alapján rendszeres utalásokkal teljesítették a befizetési "kötelezettséget". Stecurának több cége volt, erre érkeztek a nagyjából azonos összegek. A megzsarolt cégekkel sablonszerződések köttettek. Ha emelték a védelmi pénz összegét, akkor mindenkinél emeltek. A szerződésekben Stecuráék oldala nem volt rendesen tartalommal megtöltve. Ezek a szerződések, valamint az utalások bizonyítékként lettek felhasználva.

A vádlott védekezése

A vádlott semmilyen érdemi infóval nem rendelkezett a saját cégéről, nem tudott konkrétumokat mondani. Az emberölési ügyben egy magas rangú rendőrtiszt alibit igazolt neki. Kanadában volt, onnan Bécsbe érkezett, ott ünnepelte a születésnapját, majd másnap autóval hazahozta őt.

A zsarolási ügyben volt egy koronatanú, akire megpróbáltak mindent ráverni. Ez a koronatanú valamiféle feltűnési vágyból mindent magára vállalt.

A váddal ellentétben mely csak egy összesküvés elmélet, a valóságban egy jól menő orosz üzletember segít szegény honfitársainak. Munkát szerez nekik portaszolgálatra, stb.

A tárgyalás

Rendkívül bonyolult összetett eset volt öt vádlottal, és legalább 40 érintettel. Külön problémát jelentett hogy bár az I. rendű vádlott több nyelven beszélt, de csak ukránul voltak hajlandóak megszólalni - amihez természetesen joguk volt. Ezért tolmács lett kirendelve. A tárgyalás folyamán folyamatosan vitatták a fordítás helyességét, a család bekiabálgatott hogy "nem is azt mondta". Tolmács cserére is sor került, az egyik alkalommal a tolmács hölgy sírógörcsöt is kapott.

A teremben lehetett jegyzeteket készíteni, azonban a családtagok sokszor mobil telefonnal közvetítették az eseményeket, és előfordult, hogy az egyik tanú ott folytatta ahol az előző abbahagyta.

A vádlottak saját jassznyelvet használtak melynek megértése további problémát jelentett a tárgyalás során. Például ha valaki nem adta le a beszedett védelmi pénzt azt "patkánykodásnak" nevezték.

A bíróság alaposam körbejárta a Stecurához köthető cégek működését. A vádlott mindig azt nyilatkozta hogy nem tudja mi hogyan volt, mindent a cégvezetők tudnak. Fontos szerepe volt a banda tolmácsának is. Bizalmi állás volt, mindenről tudtak, sokszor pénzt is szedtek be, és mobil telefonokat vásároltak. A banda üzemszerűen folyamatosan váltogatta a mobil telefonokat, kártyákat a lehallgatás megnehezítése végett. A tolmács szerep olyannyira fontos volt hogy amikor az egyik tolmács - aki egyébként vendéglátó-ipari analfabéta volt - túlságosan beleélte magát a szerepbe, új szabályokat hozott, és ugráltatta a beosztottakat, majdnem sikerült lenulláznia a céget.

A másik tolmács egy 70 éves hölgy volt, a vádhatóság, és a bíróság szerint egy üzleti zseni, de ő sem mert terhelő dolgot mondani. A vádhatóság dolgát erősen megkönnyítette hogy a cégek működéséről senki nem tudott vagy akart konkrétumokat mondani, mivel így bizonyítani lehetett hogy fiktív cégek.

Bizonyítékok nagy része a vádlotti védekezésben a szavahihetőséget döntötte meg

Az I rendű vádlottnak egy magas rangú rendőrtiszt alibit igazolt, azonban az útlevelek pecsétei, és a mobiltelefonok cellainformációi megcáfolták.

Az erdőben elfogott ásós ukrán állampolgár azzal védekezik, hogy nem a sértettet elásni ment, hanem csak gilisztát keresni. Hogy azután a rendőrök láttán miért fogott pánikszerű menekülésbe arra nem tudott hihető magyarázatot adni.

Mintegy két év után az I. rendű vádlottnak eszébe jutott egy koronatanú. A vallomása nagyvonalakban alátámasztotta Stecura vallomását, de voltak bizonytalan pontok. A bíróság észrevette hogy a vallomás közben az I. rendű vádlott oroszul instruálja a tanút.

A védelem szerint a Stecura által jótékonyságból különböző vendéglátóhelyeken elhelyezett bandatagok mítoszát gyengítette többek között, hogy ezek az emberek rengeteget mulatoztak ugyanott, a fizetést pedig "majd a főnök rendezi" felkiáltással oldották meg, amelyre azonban a valóságban nem került sor.

Agresszív bűnözői körről szó lévén a tanúk féltek, és ez komoly problémákat okozott.

Egy magyar vállalkozó például tanúsította hogy nem kellett fizetniük Stecurának, azonban az üzlettársa ennek az ellenkezőjét vallotta.

A felkutatott, de nem vállalt tanúk magatartása rendkívül beszédes volt. A legfurább kifogásokkal próbáltak kibújni a vallomástétel alól. Féltek.

Kiderült hogy Seres Zoltán meggyilkolása után Stecura lépett be mint örökös, és az addig Seresnek fizetők, onnantól Stecurának fizettek.

Az eljárás vitatott pontja

Az eljárás elhúzódása miatt, - melyre a vádlottak is rásegítettek, de alapvetően a bíróság felelőssége - az utolsó tárgyalásra az a veszély fenyegetett, hogy ha a védő nem jelenik meg, mert például rosszul lesz, akkor letelik a törvényben előírt maximális 3 éves előzetes letartóztatás, és a vádlottat szabadon kell engedni. A bíró ezt nem akarta megkockáztatni, ezért az eljárási törvényt megsértve előre kirendelt egy védőt a vádlottnak akinek kellő időt adott az íratok áttanulmányozására, és ha a védő nem jelenik meg ő vette volna át az ügyet. Erre végül nem került sor, mivel a vádlott védője - akit értesítettek erről - rendben megjelent a tárgyaláson, erre a bíró elbocsátotta a kirendelt védőt.

Ítélet

Stecura Leonyid Pavlovics elsőrendű vádlott bűnös emberölés bűntettének kísérletében, mint felbujtó, valamint kettő rendbeli bűnszervezet tagjaként folytatólagosan elkövetett zsarolás bűntettében, mint társtettes.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Odoqe39

(Uqayi05, 2019.01.05 19:35)

http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-tadarich-40-mg-tadarich-tablet-to-buy-online
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/buy-erefil-cheap-erefil-saving-coupon
http://quainv.com/blogs/post/50904#sthash.5PcSO0Xq.OqZnpiC3.dpbs
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-sollevare-25-mg-com-garantia
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-zydalis-tadalafil-entrega-r-pida-andorra
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/ereq-25mg-buy-ereq-100mg-online
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/licosil-150mg-bon-marche-et-site-fiable-licosil-50mg-allemagne
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-regalis-tadalafil-regalis-belgique-en
http://bricolocal.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tada-diario-60mg-gen-rico-entrega-em-48
http://www.facecool.com/profiles/blogs/man-axcio-order-no-rx-man-axcio-purchases-line
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/buy-alpink-50mg-low-price-buy-cheap-alpink-canada
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/ofloxacina-comprar-en-farmacia-en-linea-certificada-paraguay
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/budesonide-0-1mg-comprar-en-farmacia-en-linea-recomendada-estados
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/davigor-sildenafil-citrate-comprar-sin-receta-r-pido-espa-a
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-vigoril-sildenafil-citrate-50-mg-bon-prix-achat
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/kamagra-soft-100mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-urgente-chile
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/ah-zul-comprar-entrega-r-pida-internet
http://bioimagingcore.be/q2a/48971/order-discount-addamo-150-mg-addamo-one-buy-no-prescription
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/tadityl-vrai-moins-cher-achat-tadalafil-generique-site-fiable
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/order-vygex-200-mg-cheap-where-to-buy-vygex-in-philippines
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/order-refren-25mg-online-can-i-order-sildenafil-citrate-in
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/order-viagra-130mg-safely-how-to-buy-sildenafil-citrate-safely
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/cheap-titanox-25mg-order-online-titanox-backorder-2019-uk
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-duricef-500-mg-fiable-espa-a-se
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/tada-tadalafil-onde-comprar-de-confianza-pela-net-tadalafil
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/desilmax-order-where-to-buy-sildenafil-citrate-no-rx-needed
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-silatio-sildenafil-citrate-en-ligne-silatio
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-zyad-r-pido-via-internet-brasil

Ilahu25

(Kipay07, 2018.12.30 04:16)

http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/vigra-comprar-sin-receta-ahora-usa
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-nexgra-100-mg-achat-sildenafil-citrate-generique-en
http://www.libertyxchange.com/blogs/post/87133
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-vivala-40-mg-how-buy-vivala-malaysia
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/comprar-nevirapina-gen-rico-pre-o-pela-net-rep-blica-federativa
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/ah-zul-sildenafil-citrate-comprar-e-quanto-custa-no-brasil
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/elebra-sildenafil-citrate-comprar-sin-receta-pago-mastercard
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ventolin-2-mg-sin-receta-r-pido
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-adcirca-20-mg-com-garantia
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-hewon-sildenafil-citrate-120-mg-site-achat
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cialis-tadalafil-pela-internet-no-brasil
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/sialis-10mg-buy-online-best-sites-to-buy-sialis-from
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/low-price-neo-gra-200-mg-order-online-how-to-order-sildenafil
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/getgo-order-cheap-how-to-buy-tadalafil-in-trusted-medstore
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-mamagra-50-mg-buen-precio-bolivia
http://usguide101.com/qa/index.php?qa=1124068&qa_1=comprar-cianeo-gen%C3%A9rico-gr%C3%A1tis-rep%C3%BAblica-federativa-brasil
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/adegra-sildenafil-citrate-moins-cher-sur-le-net-sans-ordonnance-g
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-edgon-en-farmacia-online-espa-a
http://bricolocal.com/profiles/blogs/buy-aphrodil-safely-can-i-purchase-sildenafil-citrate-free
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/mesalamine-400mg-baisse-prix-internet-livraison-rapide-acheter
http://laguiadelasvegas.com/afiliados/blogs/post/56855
https://www.mysocialpeople.com/blogs/2146/12947/comprar-generico-chloromycetin-250mg-preco-pela-internet-brasil
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-permethrinum-permethrin-30mg-barato
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/o-commander-du-honygra-acheter-du-sildenafil-citrate-aux-usa
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/sildaristo-sildenafil-citrate-50mg-pharmacie-livraison-rapide

Zoxuc59

(Qitih06, 2018.12.29 07:44)

http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-antivert-pago-visa-rep
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/order-falic-online-can-i-buy-falic-online
https://madbuddy.club/blogs/post/25816
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadact-tadalafil-r-pido-el-salvador
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-o-gen-rico-do-prilo-sildenafil-citrate-com-garantia
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/assepium-order-assepium-price-south-africa
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/discount-levonorgestrel-0-25mg-buy-online-levonorgestrel-forum
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/clomipramine-comprar-en-farmacia-en-linea-con-env-o-gratis-chile
http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amfidor-urgente-rep-blica-de-chile
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/ah-zul-sildenafil-citrate-120-mg-como-posso-comprar-gen-rico-com
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-sildamek-sildenafil-citrate-sin-receta
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-h-for-40-mg-gen-rico-pre-o-via-internet
http://www.1friend.com/blogs/2771/14216/farmacia-online-donde-comprar-indapamida-1-5mg-sin-receta-ahora
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-erasilton-130-mg-env-o-gratis-m-xico-se
http://www.facecool.com/profiles/blogs/onde-comprar-metilcobalamina-vitamin-b12-500-mg-gen-rico-com
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/escitan-sildenafil-citrate-onde-comprar-de-forma-segura-na
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/onde-comprar-havante-sildenafil-citrate-e-quanto-custa-generico
http://answers.codelair.com/21531/betafortan-50mg-acheter-betafortan-commander
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/isosorbide-acheter-bon-prix-imdur-40-ou-acheter-forum
http://socialchangesa.com/blogs/post/14240
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/acheter-vrai-tadonis-tadalafil-tadalafil-tadalafil-generique
http://answers.codelair.com/22728/sildenafil-internet-sildenafil-citrate-original-comprar
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/generique-ezequel-commander-bas-prix-generique-ezequel-commander
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-filda-achat-de-filda-en-allemagne
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/order-clopidogrel-75-mg-cheap-where-to-buy-clopidogrel-and-plavix

Ecifa66

(Ihizu56, 2018.12.28 00:45)

https://devon-m83.tumblr.com
https://rascheplan.tumblr.com
https://amishgoth.tumblr.com
https://flurpzz.tumblr.com
https://mer-curio.tumblr.com
https://rainhaursa.tumblr.com
https://buy-nimodipine-safely.tumblr.com
https://paranoid-subzero-doll.tumblr.com
https://its-batmanhere.tumblr.com
https://leben-kaempfen-sterben.tumblr.com

Ferej85

(Ivuso14, 2018.12.19 11:47)

http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/order-indinavir-sulfate-400mg-low-price-generic-indinavir-sulfate
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-combivir-150-mg-mas-barato
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/order-lupigra-cheap-how-can-i-order-sildenafil-citrate-online
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/zilden-sildenafil-citrate-en-ligne-avis-pharmacie-en-ligne
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/ketoconazole-order-safely-where-can-i-buy-nizoral-in-trusted
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/dazular-xl-baisse-prix-sur-le-net-dazular-xl-en-ligne-forum
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/minocycline-hydrochloride-100-mg-bon-marche-minocycline
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/vigron-sildenafil-citrate-o-achat-pharmacie-combien-coute-vigron
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-en-ligne-pramil-25-mg-bon-marche-avec-visa-pramil
http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/76561
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/low-price-andros-130-mg-buy-online-where-can-i-purchase
https://www.loosemusicent.com/blogs/1135/12544/cianeo-tadalafil-como-comprar-generico-rapido-republica-federat
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-lamotrigina-gen-rico-n-o-precisa-receita-m-dica-pela
http://www.facecool.com/profiles/blogs/recherch-cialysinfort-40mg-cialysinfort-m-dicament-prix
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/low-price-silvigo-150mg-buy-online-online-silvigo-purchasing
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/tygra-buy-online-tygra-washington
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-primidona-sin-receta-fiable-estados
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/order-generic-thioridazine-100mg-purchase-thioridazine-online
http://jaktlumaczyc.pl/71013/farmacia-comprar-valaciclovir-receta-puerto-valaciclovir
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-megafort-60mg-securise-tadalafil-en-suisse-pas

Eneku61

(Icapa60, 2018.12.16 09:53)

http://javamex.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-refren-sildenafil-citrate-120mg
http://answers.codelair.com/23800/clofazimine-lamprene-gen%C3%A9rico-garantia-rep%C3%BAblica-federativa
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-prilosec-con-seguridad-chile
http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/827
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/zyad-onde-comprar-e-quanto-custa-brasil
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-h-for-env-o-libre-reino-de-espa-a-el-h-for-se
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-enthusia-baisse-prix-paiement-visa-prix-enthusia
https://www.olliesmusic.com/blog/29021/oР“в„–-acheter-hydrochlorothiazide-25-mg-pas-cher-rapide-prix-lisinopril-medeci/
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/vigron-150mg-livraison-rapide-vente-sildenafil-citrate-original
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/order-wingora-120-mg-safely-buying-wingora-legally-online
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tazzle-sin-receta-de
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-sildara-50-mg-gen-rico-online-portugal
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20679&qa_1=oxybutynin-online-forum-oxybutynin
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-vardenafil-con-garantia-us-comprar-levitra
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/suvvia-comprar-gen-rico-de-forma-segura-brasil-suvvia-sem-receita
http://www.facecool.com/profiles/blogs/fluconazole-donde-comprar-sin-receta-de-forma-segura-paraguay

Ivika09

(Usujo86, 2018.12.09 04:19)

http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/comprar-happigra-sildenafil-citrate-buen-precio-nicaragua http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/tantrix-150mg-como-posso-comprar-e-quanto-custa-via-internet http://whazzup-u.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-zyad-60-mg-gen-rico-de-confianza-brasil http://bioimagingcore.be/q2a/47650/desogen-purchase-ethinyl-estradiol-desogestrel-prescription http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23654 http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/sur-quel-site-acheter-vardenafil-20-mg-site-sur-pour-achat http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/adcirca-tadalafil-onde-comprar-gen-rico-envio-rapido-portugal http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-topamax-en-internet-nicaragua-precio-de http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/isoptin-40-mg-en-ligne-pas-cher-commander-commander-du-verapamil http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/celeste-sans-ordonnance-commander-en-ligne-2018-medicament http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/72/12198/dali-tadalafil-10mg-onde-comprar https://www.nettingchat.com/blogs/post/38494 http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tada-tadalafil-20mg-gen-rico-com http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-romento-100mg-sin-receta http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/sur-quel-site-acheter-isoptin-verapamil-120mg-isoptin-en-ligne http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/juan-sildenafil-citrate-o-acheter-sans-ordonnance-juan-50-mg-4 http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/comprar-cialis-tadalafil-gen-rico-sem-receita-medica-no-brasil http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-du-alfin-sildenafil-citrate-alfin http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-havante-sildenafil-citrate-50mg-na http://jaktlumaczyc.pl/70215/videnfil-sildenafil-citrate-comprar-urgente-line-portugal http://amusecandy.com/blogs/post/429631 http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-falic-sildenafil-citrate-barato-rep http://www.facecool.com/profiles/blogs/acheter-du-vrai-viagra-120mg-acheter-sildenafil-citrate-sur-le http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-claritin-gen-rico-via-internet-brasil

Izeju88

(Babew55, 2018.12.07 16:30)

http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-escitan-sildenafil-citrate-env-o http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/chloramphenicol-en-ligne-site-fiable-quel-est-le-prix-du http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/rezum-order-where-to-order-sildenafil-citrate-cheap http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/enthusia-o-commander-bas-prix-comment-acheter-enthusia-france http://recampus.ning.com/profiles/blogs/discount-ponegra-130-mg-order-online-how-to-buy-sildenafil https://www.loosemusicent.com/blogs/1114/12332/isosorbide-mononitrate-20mg-buy-without-rx-how-to-purchase-mo http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/discount-doxepin-10-mg-order-online-ordered-doxepin-online http://www.prds66.fr/profiles/blogs/clorambucilo-comprar-en-farmacia-online-r-pido http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/silagress-sildenafil-citrate-200mg-sur-internet-moins-cher http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cialis-40-mg-menor-pre-o-online-brasil http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/efavirenz-500mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-fiable-per http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/budesonida-rhinocort-onde-comprar-online-portugal http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-dimigal-por-internet-estados-unidos

Odeju45

(Senaw82, 2018.11.29 19:41)

https://lartestunetoile1.tumblr.com
https://small-joyss.tumblr.com
https://mythoughtsbl0g.tumblr.com
https://laurhy-moon.tumblr.com
https://curvesgalorexx.tumblr.com
https://thatloginceshipper.tumblr.com
https://kicsitkonnyebb.tumblr.com
https://paranoid-subzero-doll.tumblr.com
https://mccnblccd.tumblr.com
https://hsseniorstudyblr.tumblr.com
https://its-batmanhere.tumblr.com
https://tiodollynh0.tumblr.com
https://bjaubello27.tumblr.com
https://intrxsiverium.tumblr.com
https://colineveryday.tumblr.com
https://basti-sr.tumblr.com
https://mysafeport.tumblr.com

проститутки новосибирска

(Bernardquamb, 2018.10.24 11:34)

<a href=http://jan-foster.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi>Проститутки Новосибирск</a>
<a href=http://www.petessentials.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi/1000-rubley.html>Шлюхи Новосибирск</a>
<a href=http://www.petessentials.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi>Проститутки Новосибирск</a>
<a href=http://activatemomentum.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi/1000-rubley.html>Шлюхи Новосибирска</a>
<a href=http://activatemomentum.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi>Проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://www.cliffbarkid.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi/1000-rubley.html>Проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://www.cliffbarkid.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi>Проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://quinstreet.org.uk/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi/1000-rubley.html>Шлюхи Новосибирска</a>
<a href=http://quinstreet.org.uk/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi>Шлюхи Новосибирска</a>
<a href=http://www.gov2go.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=put.sexchika.mobi/1000-rubley.html>Проститутки Новосибирск</a>

<a href=http://stock-transport.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-nsk.mobi>Проститутки Новосибирск</a>
<a href=http://stock-transport.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-kzn.mobi>Шлюхи Казани</a>
<a href=http://www.msbank.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-nsk.mobi>Проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://www.msbank.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-kzn.mobi>Проститутки Казани</a>
<a href=http://jdean-law.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-nsk.mobi>Шлюхи Новосибирск</a>
<a href=http://jdean-law.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-kzn.mobi>Шлюхи Казани</a>
<a href=http://www.tubienestar.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-nsk.mobi>Шлюхи Новосибирск</a>
<a href=http://www.tubienestar.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-kzn.mobi>Проститутки Казань</a>
<a href=http://www.fortunesgaming.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-nsk.mobi>Шлюхи Новосибирска</a>
<a href=http://www.fortunesgaming.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=fei.girls-kzn.mobi>Проститутки Казань</a>

<a href=http://put.sexchika.mobi>проститутки новосибирска</a>
<a href=http://put.sexchika.mobi/1000-rubley.html>проститутки новосибирска</a>

Шлюхи Краснодара

(AnuelHef, 2018.10.14 05:44)

<a href=https://top.girls-nsk.ru>Проститутки Новосибирск</a>
<a href=https://www.girls-nsk.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Шлюхи в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд шлюхи в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/>Интимные знакомства в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-irkutska.ru>Шлюхи Иркутска</a>
<a href=http://www.prostitutki-irkutska.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Иркутска</a>
<a href=http://prostitutki-perm.ru>Досуг Пермь</a>
<a href=http://www.prostitutki-perm.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Перьми</a>
<a href=http://www.girls-kzn.mobi>Проститутки Казани</a>
<a href=http://fei.girls-kzn.mobi/individuals/>Индивидуалки Казани</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/>Секс знакомства Казань</a>
<a href=https://fei.girls-kzn.mobi/individuals/1000-rubley/>проститутки Казани</a>
<a href=http://penza-dosug.ru>Проститутки Пензы</a>
<a href=http://www.penza-dosug.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Пенза</a>
<a href=http://girls-ufa.ru>Проститутки Уфа</a>
<a href=http://www.girls-ufa.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Уфы</a>
<a href=http://girls-msk.ru>Проститутки Москвы</a>
<a href=http://www.girls-msk.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Москвы</a>
<a href=http://dosugspb24.ru>Шлюхи Питера</a>
<a href=http://www.dosugspb24.ru/individuals/1000-rubley/>проститутки Питер</a>
<a href=http://fei.girls-nsk.mobi>проститутки Новосибирска</a>
<a href=http://fei.girls-nsk.mobi/individuals/1000-rubley/>проститутки Новосибирска</a>
<a href=https://ero.girls-nsk.me>проститутки Новосибирска</a>
<a href=https://www.girls-nsk.me/individuals/1000-rubley/>проститутки Новосибирска</a>

Foder82

(Wowes61, 2018.09.25 21:33)

http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-felodipina-sin-receta http://dmoney.ru/26889/meilleur-achater-sofosbuvir-baisse-vente-sofosbuvir-libre http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/80/4004/farmacia-online-donde-comprar-snafi-tadalafil-mas-barato-ecuado http://avr.tamatronix.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=66311 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-aclene-15-mg-buy-cheap-aclene-with-no http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/roumin-5mg-comprar-en-farmacia-online-ecuador http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-extra-super-avana-avanafil http://ecobeautylounge.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-abilify-aripiprazole-20-mg-sin-receta-ahora-rep http://amusecandy.com/blogs/post/72661 http://www.vanzaar.com/blogs/post/11400 http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/85/3064/lipitor-20-mg-donde-comprar-envio-urgente-paraguay-comprar-lip http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/order-lomefloxacin-400mg-safely-lomefloxacin-best-price-usa-cvs http://jaktlumaczyc.pl/6659/raloxifene-60-mg-donde-comprar-de-confianza-costa-rica http://showmeanswer.com/index.php?qa=13857&qa_1=azatioprina-donde-comprar-sin-receta-con-garantia-chile http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-danazol-sin-receta-ahora http://se.integration-soundstrue.com/blogs/159/4995/aciclovir-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-seguridad http://ggwadvice.com//index.php?qa=28025&qa_1=avanafil-dapoxetina-comprar-internet-argentina-comprar-consta http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/sulfasalazina-500mg-como-puedo-comprar-con-mastercard-espa-a http://www.dzairmobile.com/fr/questions/8024/exerdya-40mg-baisse-prix-sur-internet-rapide-tadalafil-vente http://barbershoppers.org/blogs/post/21639 https://www.olliesmusic.com/blog/1683/purchase-generic-irbesartan-150mg-online/ http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-dr-reddy-s-revatio-como-comprar-envio-rapido-no-brasil https://23bestcity.de/blogs/post/15667 http://bicyclebuddy.org/blogs/935/3449/nortriptilina-25mg-comprar-sin-receta-de-forma-segura-mexico

скачать форму fifa 15

(ensibNaw, 2018.08.17 07:09)

не то

---
По моему мнению Вы ошибаетесь. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, поговорим. fifa 15 скачать торрент pc windows 7, origin fifa 15 скачать торрент или <a href="http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/12-skachat-demo-versiyu-fifa-15-besplatno.html">скачать fifa 15 демо</a> fifa 15 moddingway mod скачать торрент

скачать fifa 15 ultimate team edition

(mistmuslow, 2018.08.17 02:21)

Мне кажется это отличная фраза

---
Ща посмотрим чё тут у вас скачать игру fifa 15 механики, skachat fifa 15 бесплатно и <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/12-skachat-demo-versiyu-fifa-15-besplatno.html>скачать fifa 15 демо</a> скачать fifa 15 mod

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(Latonyahew, 2018.03.26 23:24)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

BEST software for captcha breaking!

(Mashaelics, 2017.12.12 19:46)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any antibot CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


« előző

1 | 2 | 3