Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fekete sereg

A FEKETE SEREG 

Az edelényi kötődésű Magyar Róbert 2002. július 15-én kedvezménnyel szabadult utolsó, négy és fél éves börtönbüntetéséből, amit 2000 februárjában szabott ki rá a Miskolci Városi Bíróság, mint különös visszaesőre, zsarolás, önbíráskodás és kábítószerrel való visszaélés bűntettének elkövetéséért. A fénykorában sikeresnek tartott kick-boxer tekintélyes bűnözőként lépett ki a fegyintézet kapuján. Rabtársai, ismerősei szerint hírhedt volt agresszív és kíméletlen természete. Azt tartották róla: ha az érdeke úgy kívánja, fegyverrel, késsel, de akár puszta kézzel is bárkit kész megölni.

Szabadulása után a fővárosban telepedett le, de korábbi edelényi és börtönkapcsolatait is megtartotta, sőt folyamatosan bővítette. Kereste az ismert, befolyásos, a legális gazdaságban elismert emberek társaságát Nem egészen két év alatt megszervezett egy minden korábbinál erősebb bűnszervezetet. A Fővárosi Főügyészség október 31-én benyújtott vádirata szerint csak a fővárosban száz fegyveres "katonát" tudott mozgósítani. Miskolci, nyíregyházi, debreceni, szolnoki, pécsi, érdi kapcsolatai révén további kilencszázat. A rendőrség által ismert alvilági - vagy annak tartott - vezérek egyikének sem volt ekkora magánhadserege. Volt, aki félelemből csatlakozott hozzá, volt, aki a lekötelezettje volt, mert az együtt töltött börtönévek alatt M. megvédte őket mások kellemetlenkedéseitől.

"Emberei" többnyire csak becenévről ismerték egymást; Medve, Kettes, Béka, Jackson, Fefe, Jézus - és így tovább. A katonák - akiknek nem ritkán egy ebéddel és "a munkával összefüggésben felmerült benzinköltségeik megtérítésével" fizetett az aktuális ellenfél "megregulázásáért" - gyakran nem is tudták, hogy valójában kinek dolgoznak. Az utasításokat általában áttételeken keresztül kapták, Magyar bizalmasainak a bizalmasaitól. Magyar kizárólag a számára legfontosabb, személyes ügyekben irányította kézi vezérléssel a szervezetét. Ez lett a veszte.

Szervezete - a nyomozás adatai szerint - örömlányok futtatására szakosodott, prostituáltakat közvetített külföldi bárokba, szórakozóhelyeket működtetett, őrző-védő feladatokat vállalt, továbbá tisztes jutalék ellenében tartozások, vélt és valóságos követelések behajtását vállalta. Ha kellett, elsimította a különböző bűnözői csoportok közötti konfliktusokat, máskor "megrendszabályozta azokat, akik nem tudták, hol a helyük".

Az ügyében eljáró nyomozók és ügyészek sem tudják pontosan, hány bűncselekményt követett el valójában Magyar Róbert bűnszervezete, amelyet az alvilágban csak "A fekete sereg" néven emlegettek. Nem tudni, kiktől követeltek védelmi pénzeket, kiket félemlítettek meg. Mint ahogy abban sem lehetnek biztosak a nyomozók, hogy maradéktalanul igazak-e azok a szóbeszédek, amelyeket Magyar és csapata rémtetteiről szólnak. A maffiaügyek egyik sajátossága, hogy a bűnszervezet és annak vezetője számtalan soha meg nem történt bűncselekmény hírének terjesztésével (is) igyekszik öregbíteni hírnevét és megfélemlíteni potenciális ellenfeleit. Korábban nem egy esetben előfordult, hogy a rendőrség lecsapott az efféle legendákra, s csak hosszas nyomozás után derült ki, hogy árnyékra vetődtek. A nyomozás kezdetén letartóztatott"keresztapát" szabadon engedték, amivel akaratuk ellenére tovább növelték érinthetetlenségének nimbuszát.

Bűnözői körökben hamar híre ment, hogy Magyar Róbert le tud állítani olyan nehézfiúkat is, akiknek még soha, senki, nem mert nemet mondani. A vádirat szerint csak Budapesten száz, országosan legalább ezer fegyverest tudott mozgósítani, ha szükség volt rá. K. István is egy ilyen megbízással kereste meg őt 2003 augusztusában, miután H. Antal, alvilági nevén Ragyás Tóni többször megverte és megalázta unokatestvérét, a "cigány Petit". Amikor Ragyás rasszista szitkokat szórva a nyakánál fogva dobta ki a békásmegyeri Senator Póker Clubból a fiatalembert, K. István Magyar Róbert segítségét kérte.

Magyar másnap találkozott Ragyással, aki két testőrrel érkezett a megbeszélésre. Magyar a feleségével és négy megbízható emberével jött. A békésnek indult beszélgetésnek azonban hirtelen vége szakadt, amikor Magyar pénzt követelt Ragyástól azért, hogy a jövőben békén hagyja.

Ragyás, ha lehet, még agresszívabb, kegyetlenebb és kötekedőbb volt, mint Magyar. Halála után egy nyomozó úgy fogalmazott róla: "Könnyebb lenne összegyűjteni azokat, akiknek egyszer sem fordult meg a fejükben, hogy hidegre tegyék Ragyást, mint azokat, akik már komolyan készültek a kivégzésére". Magyar Róbert ajánlatára válaszul Ragyás fegyvert rántott. Hirtelen több fegyver is előkerült, végül azonban mégiscsak Magyaréknak kellett menekülőre fogniuk. Csakhogy Ragyás utolérte tetemre hívóját: földre vitte Magyar Róbertet, fegyverét néhány centiről rászegezte, s kétszer el is sütötte, de a pisztoly mindkétszer csütörtököt mondott.

Akik ismerték, tudták, hogy ezt Magyar nem hagyhatja megtorlatlanul. Még aznap felhívta J. Jánost, aki a Sándorházi börtönben vált a lekötelezettjévé. Ragyás Tóni sorsa megpecsételődött.

J. János és a később sofőrként mellé ültetett L. Rafael az elkövetkező napokban folyamatosan Ragyás két törzshelye, a pilisvörösvári Joker Bár és az óbudai Vihar utcában lévő Aréna Biliárd terem között ingázott. Augusztus 27-re virradóra végül Óbudán rátaláltak a célpontjukra. Órákig vártak rá a biliárdterem bejáratától tíz-egynéhány méterre parkoló autójukban. Ragyás azonban csak hajnali egy órakor lépett ki az utcára egy bizonyos Sz. Róbert társaságában. Mindketten beültek Ragyás Hondájába. A következő pillanatban a kocsi mellé lépett egy sí maszkos férfi és alig egy méterről tizenegy lövést adott le a bennülőkre.

Ragyás Tónit kilenc lövés találta el és azonnal meghalt. Utasát két lőtt sebbel, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Minden úgy történt, akár a filmekben. J. még le sem adta az utolsó lövést, amikor L. Rafael beindította autója motorját. J. beugrott mellé és az Opel nagy sebességgel elhajtott. Senki nem látott semmit.

L. egy panzióba vitte J. Jánost, onnan jelentették Magyar Róbertnek a megbízás teljesítését. Magyar arra utasította őket, hogy maradjanak a panzióban, nehogy belefussanak egy efféle leszámolások után szokásos razziába. Másnap egy férfi jelentkezett J. gyilkosság idején viselt ruhájáért, s az autóért, amit elvitt egy meghízható helyre külső-belső mosásra.

A rendőrség rövid időn belül elfogott valakit, akiről azt hitték, hogy Ragyás gyilkosának felbujtója. Néhány nap alatt kiderült azonban, hogy nem ő az emberük. Az illető tervezgette Ragyás megölését, indítéka is volt rá, de valaki megelőzte.

Csak jóval később derült ki, hogy Ragyás Tóni megölésére Magyar Róbertnek is volt indítéka. Valakik fecsegni kezdtek a környezetében, s a római-parti megalázó futás híre a nyomozók fülébe jutott. Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese Magyar Róbert elfogása után egy sajtótájékoztatón azt mondta: jó ideje megfigyelés alatt tartották már a férfit, lehallgatták az ismert telefonjait, de ő rendkívül óvatosan mozgott, jól konspirált. A főkapitány-helyettes elismerte: Magyar több bűncselekményt követett el akkor is, amikor már megfigyelés alatt állt.

Ez idő alatt kísérelték meg - egyebek között - hamis iratokkal "lenyúlni" egy német állampolgár üresen álló magyarországi családi házát, ami az ügyvédi segítség ellenére sem sikerült.

2004 nyarán egy, az éjszakában K1-es Marciként ismert kick-boxer ötmillió forintos kintlévőségének behajtására kérte Magyar segítségét. Adósa az M. Richárd és P. Róbert vezette budapesti bűnszervezet védelme alatt áll, egyedül esélye sincs velük szemben. Ám hiába ült le Magyar Róbert a rivális bűnbanda vezérével, hogy "beszéljék már meg a dolgot", az adós legfeljebb másfél milliót lett volna hajlandó fizetni. Ekkor bérgyilkosokat küldtek a férfi hatvani lakására, de miután nem találták otthon, a kivégzés elmaradt. Ezután Magyar Róbert M. Richárd "megfenyítésére" utasította embereit. A rivális banda feje egy alkalommal a zuglói rendőrkapitányság parkolójába menekült a rászabadított bérgyilkosok elől. A válasz nem is maradt el. M. Richárd embereivel 2004. június 23-án megtámadta a XV. kerületi Késmárk utcában lévő Colosseum Discót, ahol egy Magyar Róbert érdekeltségébe tartózó kaszinó is működött. A támadók nem tudták, hogy akkor már Magyar Róbert is készült a háborúra, aznapra 150-200 katonát rendelt a Colosseumba.

Éjjel tizenegy óta tájban dördült el az első lövés, melyet még tizenhat követett. Magyar Róbert egyik embere súlyosan megsérült, végül azonban mégis M. Richárd csapatának kellett visszavonulnia a túlerővel szemben.

Magyar Róbert néhány nappal később Székesfehérvárra küldte embereit, az Utcai harcosok találkozójára, mondván: ott van M. Richárd a kecskeméti maffiaperben nemrég elítélt Radnai László és az Energol-ügyből is ismert Ferencsik Attila társaságában. Öljék meg M. Richárdot, de ha úgy adódik Radnait és Ferencsiket is. Túl sok rendőr volt azonban a verseny helyszínén és a stadion közelében, így a bérgyilkosok végül feladták tervüket.

Megfutamodásra kényszerítette Magyar Róbert fekete seregét egy mátészalkai vállalkozó is. V. János - sokakhoz hasonlóan - cigarettacsempészettel foglalkozott a Csengersimai határátkelőn, amiért egyik "konkurense" feljelentette őt Magyar Robinál. Magyar telefonon elmagyarázta V. Jánosnak, hogy őt károsítja meg, ha folytatja a cigarettacsempészetet. Személyes találkozásukkor a nyíregyházai Nyír Plázában (ahová mindketten több testőrrel érkeztek) Magyar javaslatot tett a piac felosztására. V. János színleg elfogadta az ajánlatot, de nem tartotta be. November 10-én megtorlásul Magyar utasítására Budapestről, Miskolcról, Szolnokról és Érdről tizenhárom "katona" indult Mátészalkára megölni V. Jánost.

A krimibe illő akció azonban csúfos véget ért. A katonák nem tudták betörni V. házának ajtaját, s bár egy üvegajtón keresztül többször is rálőttek (egy lövés súlyosan megsebesítette), felesége fenyegetődzésére (hogy tudniillik, ha nem tűnnek el azonnal, hívja a rendőrséget) a csapat elszelelt.

Magyar Róbertnek és 26 társának védői éppen ezekre a fiaskókra hivatkozva tartják túlzónak a hatóságok vádjait, hogy tudniillik, Magyar Róbert a rendszerváltozás óta létezett legveszedelmesebb maffiacsoportot szervezte meg és vezette. Ám, akik szembekerültek Magyarral vagy a fekete sereggel, másképp vélekednek róla. Köztük a Colosseum egyik alkalmazottja is, akit csak azért vertek össze, majd kényszerítettek egy ügyvéd által frissen szerkesztett tartozáselismerő okirat aláírására, mert valaki az ott lévő kaszinóban 11 milliót nyert a ruletten. Az alkalmazottnak az okirat szerint 14 milliót kellett volna visszafizetnie, de másnap már 45 milliót követeltek tőle. A férfi egy napig bujkált Magyar Róbert előtt, majd feljelentette a rendőrségen.

Miután a BRFK nyomozói őrizetbe vették a fekete sereg fejét, egykori bizalmasai és katonái közül többen beszélni kezdtek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csk.atis@gmail.hu

(Attila , 2015.01.21 04:52)

Hogy lehet belépni? Mi kell hozzá?

ciganyok haza

(angyal, 2014.11.16 09:10)

Jo itt nevetni lehet minden kommenten de lassan a ciganyoknak haza kel menni india torok romaniaba sokaig nem lesz mar Orban (cigany) Viktor aki megveddi oket kezd ebredni a magyar !!!! Haza a betelepultekel ozd is megreformalja a ciganyokat !!!hajra jobbik hajra SS

nyiregyháza 4 huszárok utja 3

(toth gábor, 2014.07.07 12:27)

magyar robert..volt a cigányok királya..egy ijen ember kell magyar országra akinek hatalma van és ereje,minden ember felett..jol tette amit tett...hajrá fekete sereg...

nyiregyháza virág ut..

(bota lajos, 2014.07.07 12:32)

ne cigányozatok..a faszomat szopjátok ki mindeanyian...köcsög kutya geci magyarok..ezt tugyátok itt a neten ki élni magatokat amikor meg oda kerűl a dolog..azzonal hivjátok a hatoságot..a jo isten mindötöket 2 méterel lejebb tegyen..amen..halál inget agyam rátok..bye..

Re: nyiregyháza virág ut..

(roma tesvír, 2014.07.16 21:22)

mi van cigány ugat a szád a segílyért?

Re: nyiregyháza virág ut..

(Budafok.., 2014.09.21 08:56)

Ez megy" ugyeeeee...?
Oltogatnak es akkor jajj szegeny ciganyok kevesebben vagyunk...
Igeeen?
Ember mindezek utan elkezded uvyan ugy szapulni a magyarokat..;)

Mit szívtál mikor ezt írtad?

(kiss#Joker, 2014.07.14 22:38)

Ezt a sok hülyeséget honnan szedtétek,nép butításra tökéletes.Ha krimi forgatókönyvet akarsz írni akkor ne itt kezd el,jó kis mesét hoztál össze hogy a tizenéveseket elszórakoztasd.

Budapest

(A vér kötelez.., 2013.01.21 21:58)

A mocskos rasszista őofatokat itt van szatok? ha a M.Robival szemben allnatok akor is lenne ien nagy szatok mi?? mind karora kéne huzni titeket rasszistak.........

Re: Budapest

(RETEGI, 2013.12.01 10:02)

SZIA TE PICSA SZÁJÚ LEHET ÉREZNI AZ
ÍRÁSODON HOGY TE IS EGY LELKI TRAUMÁN MENTÉL ÁT GONDOLOM FÉLSZ A CIGÁNYOKTÓL TUDOD MIÉRT ILYEN ERŐSEK A CIGÁNYOK. MEG A ZSIDÓK. MEG A HOZZÁNK HASONLÓAK NÉGEREK OLASZOK. NA FIGYELJ KÖCSÖG AZÉRT MERT LÉTEZNEK ILYEN LELKI NYOMORULTAK MINT TE AKIK A CIGÁNYOKKAL VANNAK EL FOGLALVA PEDIG MAGYAROKBAN IS VANNAK ROSSZAK ESTE AZÉRT KI MERSZ MENNI AZ UTCÁRA HA VAN KEDVED RANDIZHATUNK PERSZE HA NEM FÉLSZ

sándod robert

(zoli, 2012.03.09 00:14)

kléri zolivagyok majd ha akarsz valamitt akor őlj megengemmmert igy magamat nemtudom felakasztani nyaljalak le meg majd hoszmár bogdent mert ha nem hoszol akor én akaszlak fell szászfa fő ut 64

Re: sándod robert

(él, 2013.09.07 15:06)

Basszus,te még írni sem tudsz! Nagyon kemény.

hm

(Balkán maffia, 2013.03.20 00:25)

Vegyetek pisztolyt és aki épp nem tetszik lőjjétek le, csak időben gondolkodjatok el azon, hogy hogyan is tudjátok azt elérni, hogy senki ne tudja meg az elkövető kilétét! Jah és természetesen csak higgadtan, az már fél siker, ezt a magyar testvéreknek ajánlom leginkább! Üdv a Balkánról! A golyó ugyanúgy fogja a cigányt is!

Re:

(alultáplált cigány gyerek, 2013.06.03 20:29)

A LEGNAGYOBB CIGÁNY NEM AZ , AKINEK A BŐRE SZÍNE... HANEM AKI ÚGY GONDOLKODIK , CSELEKSZIK...Nagyon nagy szégyen ez a 21.sz-n, hogy még mindig ennyire lemaradt gondolkodással éltek . Jó magam is cigány vagyok , és nem utálom se a fehéret , sem a feketét , sem a sárgát... fekete-fehérek színes emberek.

bp

(sirius, 2013.05.02 20:45)

l

keresd fel

(talald ki, 2012.09.09 19:08)

ti azt irjatok amit hallani szeretnetek, de azzal is tisztaban vagytok hogy ez nem igy tortrent. jo volt a kolto. gratu rasszista kocsogok, majd strassburgnak is ezt mondjatok

A FEKETE SEREG

(Dob Ritmika, 2012.08.28 14:13)

A fekete rák sereg a betyársereg mind rabló,ingyenélő segélyeken tengődő meleg fazon.
A Szarosgatyájú gárda pálottszájúpitbul bénák kikezdenek a magyar roma hazafiakkal.

brwpca-any@yahoo.co.uk

(David Moore, 2012.08.27 14:53)

Ez itt az utolsó szóig igaz csak még sok sok sztori ki van hagyva.
pl. az amikor Miskolcon a Plázánál az arabokkal volt összetűzés és akkor is vagy 50 rendőr jött ki, hogy széthajtsa a gengsztereket.
Ki tudja még, hogy mi minden hiányzik ebből???
Azt mindenki tudja, hogy az SZDSZ ált a kormányban a cigányok mögött és a kommunisták is tenyésztik a cigányokat, ugynaugy, mint ahogy most a Fidesz is.
A cignytenyésztés az egyetlen program amit minden párt végigvitt a rendszerváltás óta. A cigánytenyésztés fontosabb dolog a kormányoknak, mint a 4.-es metró vagy bármi más.
Most is cigány a ministerelnök is!
Sőt már magyarország is egy cigány szintre lezüllesztett ország: CIGÓLAND!!!
Igy hivják szittáyaországot. Viktorcigóland.
Az, hogy most lefejezték a legnagyobb cigánymaffiát a fekete sereget, aminek a feje éppen Borsodból (a cigányfalu Szendrőről) származott, mint ahogy lefejezték a zsidó Vizot és a szintén Borsodi cég Energolos olajos MSZP-és gengesztereket is, amihez a rendőrségben is főtiszti körben is ritkitani kellett, az az mutatja, hogy politikai tisztogatás folyik magyarországon.
Erről sajnos nem szólnak a hirek. Nem irják, politikai tisztogatás zajlik a magyar alvilágban és a belügyminisztériumban is.
Mert ezek a gengszterek mind az MSZP-hez és az SZDSZ-hez kötődnek.
Hozzátenném még, hogy éppen ők huztak ujjat a Fidesszel amikor pl. az Enrgolos fiúk egy kényszeritéssel kicsikart vallomással akarták korrupciós dumákkal lejáratni és lehetetlenné tenni a Debrenci fideszes Kósát a választások előtt.
Igy már mindenki számára összeállhat a kép, hogy miért van ez anagy maffialeszámolás ami szintén csak egy kamu dolog, mert a cigánytenyésztés továbbra is folyik magyaroszágon, hiszen a kormányok mögött álló zsidó elit ma is ugyanugy irányitja a magyar politikát. Ezért vannak a nagy fideszes áremelések (450-Ft-os benzinár), és a magyarok demokrágfiai kiirtása a TB járulákokkal és több, mint 50 féle adóval amiket viszont a feketepiacon mozó ciányok és kommunisták sosem fizetnek meg.
Igy ők tudnak egzisztálni, miközben a magyarok kihalnak.
Ez a magyarokat kiirtó program amit a héttérből most is a gengsztereket és az egész magyar politikát szervező gazdag külföldi zsidók irányitanak.
Hogy meddig van magyarország zsidómegszállva?
Amig a külpolitikában magyarország az arabok ellen és a NATO-ban van.
Amig tart a holokázás és cigánytenyésztő program.
Mert minden mindenennel összefügg pirinyó kis Viktori cigólanden. Ezért a magyaroknak az örökös passziv harcot ajánlanám a cigányok és a zsidók ellen!
Ott baszni ki velük ahol csak lehet!
De legelőször a zsidókat kell megtanulni messziről felismerni! Mert a 3 belső ellenségből (kommunista, cigány, zsidó) a mindenbe beszerveződő zsidó legveszedelmesebb!
A legfontosabb dolog és zsidó és a kommunista felismerés!!! Különösen a keverék zsidókat a nehéz felismerni.
Ha felismertük ki kell közösiteni őket mindenünnen!
Zsidó üzletből sose vásárolj és bankszámlás se vezess zsidónál. Tartsunk készpénzt!
Ez a passziv hadviselés ami hosszútvon gyózelemre vezet. Éljenek a tisztagénű szintiszta magyar Árják!
Éljen a magyar ellenállás mozgalom, a ME!

a véleményem

(Egy ember., 2012.08.24 23:07)

Gabi@gabi.hu Tudod mi a retkes???? az egész életed az,ha már igy beszélsz,Retkes cigány,Miert gondolom valami rokonodat vagy valakidet elverték?vagy meg alázták???Az még nem azt jelenti hogy mindegyik cigány az,látod sokkol inteligensebb vagyok roma létemre,mint te magyar létedre???akkor miröl beszélünk????
Kivánok neked szebb jővőt.Mert nagyon szar lehet amiben most élsz.

a véleményem

(Egy ember., 2012.08.24 23:03)

Szerintem elég nagy szálya volt a Ragyás Toninak,elégg szar,érzés lehetett,amikor azt a Cigány Petit kivágta,és nyomta neki a fajgyürőlő dumájit,mert azt hitte ő a helyi goré!!De az életével kellett megfizessen,Ez egy ilyen Játék,Magyarországon vagyunk ahol az ország 70%-a Magyar 30%legyen a cigány,Még is a Cigányok a legkeményebbek,Evvel elmondtam mindent,Ja és hajrá Robi!!!

Ez mind egy baromság

(Christin, 2012.03.21 10:19)

Amit itt leírtál az egy akkora nagy hülyeség, te ugyan olyan hülye vagy mint a média, benyalsz mindent. A másik jobb lenne, ha neveket nem írnál le...Először is nincs Fekete sereg, másodszor katonái, te egy idióta vagy! Annyira elég már ebből a bűnszervezetes témából, nem is ismered ezeket az embereket! A bírák totál elfogultak voltak minden tekintetben senki nem volt kíváncsi a részletekre és ha már leírsz valamit, akkor ne az újságokból szed össze!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8