Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fekete sereg

A FEKETE SEREG 

Az edelényi kötődésű Magyar Róbert 2002. július 15-én kedvezménnyel szabadult utolsó, négy és fél éves börtönbüntetéséből, amit 2000 februárjában szabott ki rá a Miskolci Városi Bíróság, mint különös visszaesőre, zsarolás, önbíráskodás és kábítószerrel való visszaélés bűntettének elkövetéséért. A fénykorában sikeresnek tartott kick-boxer tekintélyes bűnözőként lépett ki a fegyintézet kapuján. Rabtársai, ismerősei szerint hírhedt volt agresszív és kíméletlen természete. Azt tartották róla: ha az érdeke úgy kívánja, fegyverrel, késsel, de akár puszta kézzel is bárkit kész megölni.

Szabadulása után a fővárosban telepedett le, de korábbi edelényi és börtönkapcsolatait is megtartotta, sőt folyamatosan bővítette. Kereste az ismert, befolyásos, a legális gazdaságban elismert emberek társaságát Nem egészen két év alatt megszervezett egy minden korábbinál erősebb bűnszervezetet. A Fővárosi Főügyészség október 31-én benyújtott vádirata szerint csak a fővárosban száz fegyveres "katonát" tudott mozgósítani. Miskolci, nyíregyházi, debreceni, szolnoki, pécsi, érdi kapcsolatai révén további kilencszázat. A rendőrség által ismert alvilági - vagy annak tartott - vezérek egyikének sem volt ekkora magánhadserege. Volt, aki félelemből csatlakozott hozzá, volt, aki a lekötelezettje volt, mert az együtt töltött börtönévek alatt M. megvédte őket mások kellemetlenkedéseitől.

"Emberei" többnyire csak becenévről ismerték egymást; Medve, Kettes, Béka, Jackson, Fefe, Jézus - és így tovább. A katonák - akiknek nem ritkán egy ebéddel és "a munkával összefüggésben felmerült benzinköltségeik megtérítésével" fizetett az aktuális ellenfél "megregulázásáért" - gyakran nem is tudták, hogy valójában kinek dolgoznak. Az utasításokat általában áttételeken keresztül kapták, Magyar bizalmasainak a bizalmasaitól. Magyar kizárólag a számára legfontosabb, személyes ügyekben irányította kézi vezérléssel a szervezetét. Ez lett a veszte.

Szervezete - a nyomozás adatai szerint - örömlányok futtatására szakosodott, prostituáltakat közvetített külföldi bárokba, szórakozóhelyeket működtetett, őrző-védő feladatokat vállalt, továbbá tisztes jutalék ellenében tartozások, vélt és valóságos követelések behajtását vállalta. Ha kellett, elsimította a különböző bűnözői csoportok közötti konfliktusokat, máskor "megrendszabályozta azokat, akik nem tudták, hol a helyük".

Az ügyében eljáró nyomozók és ügyészek sem tudják pontosan, hány bűncselekményt követett el valójában Magyar Róbert bűnszervezete, amelyet az alvilágban csak "A fekete sereg" néven emlegettek. Nem tudni, kiktől követeltek védelmi pénzeket, kiket félemlítettek meg. Mint ahogy abban sem lehetnek biztosak a nyomozók, hogy maradéktalanul igazak-e azok a szóbeszédek, amelyeket Magyar és csapata rémtetteiről szólnak. A maffiaügyek egyik sajátossága, hogy a bűnszervezet és annak vezetője számtalan soha meg nem történt bűncselekmény hírének terjesztésével (is) igyekszik öregbíteni hírnevét és megfélemlíteni potenciális ellenfeleit. Korábban nem egy esetben előfordult, hogy a rendőrség lecsapott az efféle legendákra, s csak hosszas nyomozás után derült ki, hogy árnyékra vetődtek. A nyomozás kezdetén letartóztatott"keresztapát" szabadon engedték, amivel akaratuk ellenére tovább növelték érinthetetlenségének nimbuszát.

Bűnözői körökben hamar híre ment, hogy Magyar Róbert le tud állítani olyan nehézfiúkat is, akiknek még soha, senki, nem mert nemet mondani. A vádirat szerint csak Budapesten száz, országosan legalább ezer fegyverest tudott mozgósítani, ha szükség volt rá. K. István is egy ilyen megbízással kereste meg őt 2003 augusztusában, miután H. Antal, alvilági nevén Ragyás Tóni többször megverte és megalázta unokatestvérét, a "cigány Petit". Amikor Ragyás rasszista szitkokat szórva a nyakánál fogva dobta ki a békásmegyeri Senator Póker Clubból a fiatalembert, K. István Magyar Róbert segítségét kérte.

Magyar másnap találkozott Ragyással, aki két testőrrel érkezett a megbeszélésre. Magyar a feleségével és négy megbízható emberével jött. A békésnek indult beszélgetésnek azonban hirtelen vége szakadt, amikor Magyar pénzt követelt Ragyástól azért, hogy a jövőben békén hagyja.

Ragyás, ha lehet, még agresszívabb, kegyetlenebb és kötekedőbb volt, mint Magyar. Halála után egy nyomozó úgy fogalmazott róla: "Könnyebb lenne összegyűjteni azokat, akiknek egyszer sem fordult meg a fejükben, hogy hidegre tegyék Ragyást, mint azokat, akik már komolyan készültek a kivégzésére". Magyar Róbert ajánlatára válaszul Ragyás fegyvert rántott. Hirtelen több fegyver is előkerült, végül azonban mégiscsak Magyaréknak kellett menekülőre fogniuk. Csakhogy Ragyás utolérte tetemre hívóját: földre vitte Magyar Róbertet, fegyverét néhány centiről rászegezte, s kétszer el is sütötte, de a pisztoly mindkétszer csütörtököt mondott.

Akik ismerték, tudták, hogy ezt Magyar nem hagyhatja megtorlatlanul. Még aznap felhívta J. Jánost, aki a Sándorházi börtönben vált a lekötelezettjévé. Ragyás Tóni sorsa megpecsételődött.

J. János és a később sofőrként mellé ültetett L. Rafael az elkövetkező napokban folyamatosan Ragyás két törzshelye, a pilisvörösvári Joker Bár és az óbudai Vihar utcában lévő Aréna Biliárd terem között ingázott. Augusztus 27-re virradóra végül Óbudán rátaláltak a célpontjukra. Órákig vártak rá a biliárdterem bejáratától tíz-egynéhány méterre parkoló autójukban. Ragyás azonban csak hajnali egy órakor lépett ki az utcára egy bizonyos Sz. Róbert társaságában. Mindketten beültek Ragyás Hondájába. A következő pillanatban a kocsi mellé lépett egy sí maszkos férfi és alig egy méterről tizenegy lövést adott le a bennülőkre.

Ragyás Tónit kilenc lövés találta el és azonnal meghalt. Utasát két lőtt sebbel, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Minden úgy történt, akár a filmekben. J. még le sem adta az utolsó lövést, amikor L. Rafael beindította autója motorját. J. beugrott mellé és az Opel nagy sebességgel elhajtott. Senki nem látott semmit.

L. egy panzióba vitte J. Jánost, onnan jelentették Magyar Róbertnek a megbízás teljesítését. Magyar arra utasította őket, hogy maradjanak a panzióban, nehogy belefussanak egy efféle leszámolások után szokásos razziába. Másnap egy férfi jelentkezett J. gyilkosság idején viselt ruhájáért, s az autóért, amit elvitt egy meghízható helyre külső-belső mosásra.

A rendőrség rövid időn belül elfogott valakit, akiről azt hitték, hogy Ragyás gyilkosának felbujtója. Néhány nap alatt kiderült azonban, hogy nem ő az emberük. Az illető tervezgette Ragyás megölését, indítéka is volt rá, de valaki megelőzte.

Csak jóval később derült ki, hogy Ragyás Tóni megölésére Magyar Róbertnek is volt indítéka. Valakik fecsegni kezdtek a környezetében, s a római-parti megalázó futás híre a nyomozók fülébe jutott. Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese Magyar Róbert elfogása után egy sajtótájékoztatón azt mondta: jó ideje megfigyelés alatt tartották már a férfit, lehallgatták az ismert telefonjait, de ő rendkívül óvatosan mozgott, jól konspirált. A főkapitány-helyettes elismerte: Magyar több bűncselekményt követett el akkor is, amikor már megfigyelés alatt állt.

Ez idő alatt kísérelték meg - egyebek között - hamis iratokkal "lenyúlni" egy német állampolgár üresen álló magyarországi családi házát, ami az ügyvédi segítség ellenére sem sikerült.

2004 nyarán egy, az éjszakában K1-es Marciként ismert kick-boxer ötmillió forintos kintlévőségének behajtására kérte Magyar segítségét. Adósa az M. Richárd és P. Róbert vezette budapesti bűnszervezet védelme alatt áll, egyedül esélye sincs velük szemben. Ám hiába ült le Magyar Róbert a rivális bűnbanda vezérével, hogy "beszéljék már meg a dolgot", az adós legfeljebb másfél milliót lett volna hajlandó fizetni. Ekkor bérgyilkosokat küldtek a férfi hatvani lakására, de miután nem találták otthon, a kivégzés elmaradt. Ezután Magyar Róbert M. Richárd "megfenyítésére" utasította embereit. A rivális banda feje egy alkalommal a zuglói rendőrkapitányság parkolójába menekült a rászabadított bérgyilkosok elől. A válasz nem is maradt el. M. Richárd embereivel 2004. június 23-án megtámadta a XV. kerületi Késmárk utcában lévő Colosseum Discót, ahol egy Magyar Róbert érdekeltségébe tartózó kaszinó is működött. A támadók nem tudták, hogy akkor már Magyar Róbert is készült a háborúra, aznapra 150-200 katonát rendelt a Colosseumba.

Éjjel tizenegy óta tájban dördült el az első lövés, melyet még tizenhat követett. Magyar Róbert egyik embere súlyosan megsérült, végül azonban mégis M. Richárd csapatának kellett visszavonulnia a túlerővel szemben.

Magyar Róbert néhány nappal később Székesfehérvárra küldte embereit, az Utcai harcosok találkozójára, mondván: ott van M. Richárd a kecskeméti maffiaperben nemrég elítélt Radnai László és az Energol-ügyből is ismert Ferencsik Attila társaságában. Öljék meg M. Richárdot, de ha úgy adódik Radnait és Ferencsiket is. Túl sok rendőr volt azonban a verseny helyszínén és a stadion közelében, így a bérgyilkosok végül feladták tervüket.

Megfutamodásra kényszerítette Magyar Róbert fekete seregét egy mátészalkai vállalkozó is. V. János - sokakhoz hasonlóan - cigarettacsempészettel foglalkozott a Csengersimai határátkelőn, amiért egyik "konkurense" feljelentette őt Magyar Robinál. Magyar telefonon elmagyarázta V. Jánosnak, hogy őt károsítja meg, ha folytatja a cigarettacsempészetet. Személyes találkozásukkor a nyíregyházai Nyír Plázában (ahová mindketten több testőrrel érkeztek) Magyar javaslatot tett a piac felosztására. V. János színleg elfogadta az ajánlatot, de nem tartotta be. November 10-én megtorlásul Magyar utasítására Budapestről, Miskolcról, Szolnokról és Érdről tizenhárom "katona" indult Mátészalkára megölni V. Jánost.

A krimibe illő akció azonban csúfos véget ért. A katonák nem tudták betörni V. házának ajtaját, s bár egy üvegajtón keresztül többször is rálőttek (egy lövés súlyosan megsebesítette), felesége fenyegetődzésére (hogy tudniillik, ha nem tűnnek el azonnal, hívja a rendőrséget) a csapat elszelelt.

Magyar Róbertnek és 26 társának védői éppen ezekre a fiaskókra hivatkozva tartják túlzónak a hatóságok vádjait, hogy tudniillik, Magyar Róbert a rendszerváltozás óta létezett legveszedelmesebb maffiacsoportot szervezte meg és vezette. Ám, akik szembekerültek Magyarral vagy a fekete sereggel, másképp vélekednek róla. Köztük a Colosseum egyik alkalmazottja is, akit csak azért vertek össze, majd kényszerítettek egy ügyvéd által frissen szerkesztett tartozáselismerő okirat aláírására, mert valaki az ott lévő kaszinóban 11 milliót nyert a ruletten. Az alkalmazottnak az okirat szerint 14 milliót kellett volna visszafizetnie, de másnap már 45 milliót követeltek tőle. A férfi egy napig bujkált Magyar Róbert előtt, majd feljelentette a rendőrségen.

Miután a BRFK nyomozói őrizetbe vették a fekete sereg fejét, egykori bizalmasai és katonái közül többen beszélni kezdtek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Robel87

(Ipomi86, 2018.12.15 11:29)

http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/comprar-tada-diario-40mg-gen-rico-de-forma-segura-brasil http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/buy-viagra-150-mg-cheap-where-to-buy-sildenafil-citrate-free http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/purchase-generic-voltaren-50-mg-where-to-buy-voltaren-online http://ihamodell.allpix.net.ee/blogs/post/43249 http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/mitalis-10mg-buy-without-prescription-where-to-buy-mitalis-at http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-sildenafila-sildenafil-citrate-25mg-acheter-du http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/dali-tadalafil-comprar-envio-48-horas-brasil http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/cheap-sideral-50mg-buy-online-can-i-order-sildenafil-citrate-no http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/55951#sthash.ZG9oOWkG.rcLV2SLV.dpbs http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-etodolac-400-mg-online-where-can-i-order-etodolac http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-verampil-40mg-sin-receta-por-internet http://snopeczek.hekko.pl/228461/achat-express-rozgra-25mg-recherche-achat-rozgra http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/buy-uroxatral-10mg-online-is-buy-uroxatral-online-safe http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-sollevare-200mg-gen-rico-forma-segura-on https://www.nettingchat.com/blogs/post/44114 http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-xpandyl-tadalafil-60mg-online-bolivia http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/h-for-onde-comprar-gen-rico-urgente-portugal

Gayur52

(Vomox66, 2018.12.08 17:28)

http://javamex.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-divalproex-500-mg-comment-acheter-divalproex-france
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/erector-sildenafil-citrate-200-mg-livraison-72h-baisse-prix
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-degra-25mg-online-low-cost-degra-100-mg
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-medovigor-sildenafil
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/monoket-buy-online-buy-monoket-safely-canada-online
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/lifta-10-mg-o-achat-bon-marche-pharmacie-grenoble-tadalafil
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-ursodiol-300mg-sin-receta-buen-precio-m-xico
http://bricolocal.com/profiles/blogs/cianeo-20-mg-comprar-gen-rico-on-line-brasil-cianeo-comprimido
http://iq140.eu/blogs/post/28450
http://opencu.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-ciavor-tadalafil-gen-rico-de-forma-segura
http://www.facecool.com/profiles/blogs/buy-cialis-10mg-no-prescription-cialis-generic-order-online
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-ah-zul-sildenafil-citrate-130mg
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/cialysinfort-como-comprar-entrega-r-pida
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/ethambutol-comprar-en-farmacia-online-con-seguridad
http://wu-world.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-zydafil-con-seguridad
http://wu-world.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-felodipina-sin-receta-en-farmacia-online-estados
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-furazolidona-100mg-sin-receta-con

bodybuilding fast food

(RobertSon, 2018.12.07 08:15)

Veneers Are usually The reasons why It Is Best Between the Other Treatments Meant for Neglecting Dental care
<P>In now a days it is sometimes complicated to comprehend that anytime and exactly how everything is without a doubt causing you weaker. It's tricky to recognise what your address is failing in your life with all your fitness. Medical is really important and we must take proper health at a best way. Equally that teeth's health will also be pretty important for a wonderful or wholesome everyday life. Right now you can see now that several people are confronting problems prefer dental problems comparable to dog breath, result in dentistry and more. This is due to all the incorrect correct health relating to the mouth area. Typically the jaw is going to be vital section of the appearance coupled with all the details are powering in which itself. What you eat in addition to drink alcohol is actually for the body emergence, furthermore just what exactly enters the mouth as well as due to mouth also is critical. Individuals who are up against difficulty with neglecting dental could certainly buy this considerably. The exact smilecorp dentist office boasts shared that numerous individuals reach the exact medical office from the dental issues and the most flip out from missing or even ruined pearly white's.</P>
<P>The left out teeth is a huge obstruction also it can produce several conditions. The exact missing dental could possibly make your lifetime terrifically boring plus distressing. Your skin design will alter and all of the the patterns is often vary. It could be difficult for all those being without pearly whites and all of your career is ceased. This the greater toronto area oral surgeon, contains provided that we all shed themselves self confidence as soon as they suffer a loss of his or her teeth enamel, it is somewhat cumbersome to communicate not to mention consume food considering the missing out on your teeth. Persons have some of solutions for choosing to return ones own self confidence or tooth. Presently all of the generating is changed and you will find most enhancements in the field of professional modern technology. Sorts of car finance handling of a omitted one's teeth that include dentures, tooth implants, a dental bridges and others. One can find the favorable plus been through doctor within richmond hill.</P>
<P>Many customers prefer a teeth implants and therefore bridges just like to make the treatment departing from that veneers since second. Out of the to experience a alternative unfortunately all the things needs to be pathway combined with proven before you choose. Any veneers are frequently greatest the moment concerns that critical reviews. Including top notch toronto area dentist equally proposes these false teeth in the other remedies. There are thousands of together with your dentures. These dentures are really easily-removed and then varied much too. As far as possible don it or possibly let it stay spine. They really are especially suitable once you get habituate laptop or computer. But, they are painful. That false teeth can be very simple and they're cleanable like scrubbing. Your false teeth are usually not anywhere near this much very expensive consequently everyone is able to have the funds for each of them. The individual who include lacking teeth enamel could take pleasure in dental and get frequent whenever where even. These are generally straightforward for the procedure moreover. You just have to provide your jaw cuboid overall size and then data to make the treatment method together with the fake couple of valid tooth enamel happen to be become for a lip area. They can be weared and therefore eradicated just by your responsibility. You simply need find the best dental practice with higher toronto area.</P>

[url=]http://www.sportsfreaksonline.com/forums/showthread.php?p=1226074
[/url]

Download Showbox APK for iOS

(MoviPance, 2018.12.06 22:25)

Showbox is a famous APK-app for an Android device. It also works for PC. [url=http://learninglegaleeze.tumblr.com/]http://learninglegaleeze.tumblr.com/[/url]

Okite99

(Inusa97, 2018.12.05 21:49)

http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/avigra-order-where-to-buy-sildenafil-citrate-no-prescription http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/site-commander-labsamax-sildenafil-citrate-150-mg-labsamax-sans https://ikriate.me/blogs/806/16858/farmacia-online-donde-comprar-sidegra-sildenafil-citrate-sin-re http://divinguniverse.com/blogs/post/68693 http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/manly-150mg-order-cheap-where-to-purchase-sildenafil-citrate http://soruanaliz.com/index.php/19786/farmacia-online-comprar-generico-avigra-sildenafil-citrate http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/bactrim-cotrimoxazole-comprar-sin-receta-r-pido-usa http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/blupill-o-commander-pas-cher-pharmacie-suisse-sildenafil-citrate http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-zydalis-60-mg-sin-receta-con-garantia-comprar https://madbuddy.club/blogs/post/22154 http://ggwadvice.com//index.php?qa=53026&qa_1=tadalafil-livraison-gratuit%C3%A9-acheter-tadalafil-pharmacie http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-neo-up-sildenafil-citrate-vidal-prix http://football.ning.com/profiles/blogs/wagra-sildenafil-citrate-donde-puedo-comprar-sin-receta-y-pagar http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-de-h-for-tadalafil-h-for-20mg-boite-de-4 http://www.facecool.com/profiles/blogs/order-glipizide-without-prescription-where-to-buy-glucotrol http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=23083&qa_1=plavix-clopidogrel-bon-marche-2018-plavix-naturel-en-ligne http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-valedonis-sildenafil-citrate-al http://wu-world.com/profiles/blogs/megafort-order-safely-how-to-buy-megafort-with-a-prescription http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/82/11848/erix-130-mg-livraison-express-bas-prix-vente-de-sildenafil-ci http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-alfin-sin-receta-env-o-libre http://divinguniverse.com/blogs/post/61485 http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/dynafil-buy-online-website-order-dynafil http://www.cavers.club/blogs/post/8321 http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/prilo-50mg-onde-comprar-e-quanto-custa-online-no-brasil

Emoga37

(Taziy39, 2018.12.01 02:16)

https://curvesgalorexx.tumblr.com
https://bashayer711.tumblr.com
https://fcymb.tumblr.com
https://leobubblegum.tumblr.com
https://garotaaapaixonada.tumblr.com
https://basti-sr.tumblr.com
https://derhan35.tumblr.com
https://thatloginceshipper.tumblr.com
https://horngryinberlin.tumblr.com
https://mer-curio.tumblr.com
https://ronnierockin.tumblr.com
https://fuckthemajortomyeah.tumblr.com
https://l-feufollet.tumblr.com
https://letters-and-fire.tumblr.com
https://paranoid-subzero-doll.tumblr.com
https://saudihyper.tumblr.com
https://silverslip.tumblr.com

Приобрести бритвенный станок gillette со скидкой!

(svetikblasy, 2018.11.19 04:25)

Одноразовые станки gillette со скидкой!


Хорошие новости для покупателей и продавцов продукции Gillette! Optovka Net предлагает купить наборы Gillette для себя и близких или для бизнеса. Gillette это качество и надёжность, а также отличное начало нового бизнеса. Спешите заказать кассеты для микроимпульсных станков Gillette Power, Мак 3 кассеты, станок для бритья Gillette Mach 3 Turbo, а также любой другой продукт серии Gillette Mach 3 с максимальной выгодой! Мак 3 это классика на рынке товаров для бритья, а классика всегда пользуется спросом!Внимание, акция! Бритвы Gillette fusion и их модификации Fusion Proglide и Gillette Fusion Proglide Power -- это инновационный продукт на рынке средств для бритья. Рекомендуем практичные наборы станок + кассета Gillette Fusion, купить которые по оптимальной цене можно через форму на сайте. Максимально возможные скидки! Хит продаж - одноразовые станки Gillette. Одноразовые станки для бритья Gillette Gillette blue 3, Gillette 2, Gillette blue, востребованы практически всегда. Внимание, Акция! Наборы Gillette Sensitive, Gillette Venus, Gillette Slalom, Gillette Sensor Excel - это универсальный подарок. В набор Gillette VENUS входят: бритва, станок Gillette venus, кассеты. Исследования показали, что большим спросом у конечных потребителей пользуется бритвенный станок Gillette sensor excel, купить который стало ещё проще через форму на нашем сайте. Опытный клиент предпочтёт купить бритвенный станок известной зарекомендовавшей себя фирмы. Удобная оплата через системы международных платежей. Постоянные клиенты получат особенно выгодные предложения и приятные бонусы. Заказав у нас продукцию Gillette, вы получаете оригинальную качественную продукцию, максимальную выгоду, надёжные гарантии. Мы предоставляем дополнительные скидки крупным оптовикам. Напишите нам через сайт http://optovka.net и анкету для оформления заказа и приготовьтесь к развитию вашего бизнеса!

Проститутки Краснодара

(AmuelHef, 2018.10.12 23:24)

[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru]Шлюхи Краснодара[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны Краснодара[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд блядей в Краснодаре[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Бюджетные бляди[/url]
[url=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Секс знакомства в Краснодаре Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru]Шлюхи Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд проституток в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Недорогие проститутки Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Секс знакомства Краснодара[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru]Проститутки в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны Краснодара[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд шлюхи в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Недорогие проститутки в Краснодаре[/url]
[url=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Интим знакомства Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru]Проститутки в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд проституток в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Дешевые шлюхи Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/]Интим знакомства Краснодара[/url]

скачать fifa 15 на компьютер торрент

(enadbex, 2018.08.28 14:41)

Вы не правы. Предлагаю это обсудить.

---
С плеч долой! Скатертью дорога! Тем лучше! fifa 15 ps vita скачать, скачать игру fifa 15 через и [url=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html]fifa 15 таблетки скачать торрент[/url] скачать fifa 15 на psp через торрент

скачать fifa 15 torrent

(courniOa, 2018.08.26 18:43)

Браво, отличный ответ.

---
я не жалею что посмотрела fifa 15 скачать торрент windows 7, скачать игру fifa 15 на пк или [url=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html]скачать кряк на fifa 15 бесплатно[/url] скачать fifa 15 на андроид

Recommendations: how to promote your magyarmaffia.eoldal.hu

(Latonyahew, 2018.03.26 09:36)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any antibot protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

fifa 15 16 скачать торрент

(garneugoot, 2018.03.25 12:41)

Я думаю, что Вы не правы. Могу отстоять свою позицию.

---
Мне очень жаль, ничем не могу Вам помочь. Но уверен, что Вы найдёте правильное решение. Не отчаивайтесь. скачать торрент fifa 15 17, fifa 15 freeboot скачать торрент и [url=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html]кряк фифа 15 бесплатно[/url] скачать fifa 15 фнл

скачать фифа 15 модингвей торрент на пк

(garneugoot, 2018.03.24 08:04)

Не могу сейчас принять участие в дискуссии - очень занят. Буду свободен - обязательно выскажу своё мнение.

---
Бесконечное обсуждение :) скачать игру fifa 15 механики, скачать fifa 15 с обновленными составами и [url=http://15fifa.ru/]официальный сайт fifa[/url] fifa 15 скачать торрент pc repack таблетка

скачать fifa 15 exe файл

(exethKi, 2018.03.08 16:08)

Успокойтесь!

---
шото слишком мутное скачать полную игру fifa 15, fifa 15 скачать торрент на пк а также [url=http://15fifa.ru/]сайт фифа[/url] скачать игры на psp fifa 15

XEvil will crash worldwide internet

(Mashaelics, 2017.12.12 21:54)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-botnet captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Miskolc

(Janos, 2017.06.27 23:05)

Egy normàlis kommentet nem olvastam, sík hülyék vagytok retardált faszok !!!!

cigók

(bambi, 2012.12.18 00:11)

az összes cigányt lövetném agyon a helyszínen, főleg amelyik suttyók azt képzelik magukról, hogy olasz meg néger gengszterek, egy szart rohadt büdös tetves cigányok akiket csak azért szartak a földre hogy legyen kapcsolat a csimpánz meg a homo sapiens között:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Re: cigók

(Aaa, 2015.09.11 15:23)

A yuxim a bűdos kurva anyukád szájába és neked.. A faszod meg mostam már te disznókat paraszt...A szádba tegye Hitler.. Anyádat a pokolba szopik.. Te bűdos paraszt..BAL FISIK JOBB SZARIK;)

Re: Re: cigók

(sdhfg, 2016.01.18 15:59)

ne ugass te baszadék cigány , mert visszaduglak abba
redvás kurva anyádba, aki erre a világra szart!!!

Magyar pedofil gecik vagytok..

(Magas sarkú Al világ, 2015.09.11 15:33)

Ti a gyermeketekért ültök bantalmatzzátok basszátok..egesznap csak ezeket látom a bűdos magyar paraszt kurva fejetek..saját gyerekeinket basszátok és gyilkoljatok ezeket látom a neten a híradóban. Amíg a cigány csak lop vagy sikasztasert. Baszom a szátok ezért kap tőlem az utcán minden nap egy ki baszott paraszt sötét el is temették bennetek amikor olyan kedvem támad.. Soha nem tudjátok meg ki a fasz vagyok.. De naponta rakták el láb alól bennetek... Bűdos hungary..kurva haza arulo hitvány paraszt el adtatok az orszagot keresztény. Pedofil gyermek gyilkos gyermek baszok magyar rakok...A szamomat veszitek meg is az interneten 100ezeret. Fúj halljátok megmagyarázhatatlan gecik!!! ROBIMNAK MEG UZENEM.. Imádlak és harc az Al világért... Hajrá cigányok. Szapirodjunk sokasodjunk. Legyen sok pénzünk erő egészség gazdagság család buli kaja pia boldogság... :)csumida


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »